More

  Latest Posts

  Două echipe se opun planului F1 pentru grila inversată în a doua cursă a curselor duble.

  Se crede că Racing Point s-a alăturat acum echipei Mercedes care indică faptul că vor vota împotriva experimentării cu sprinturi de calificare scurte și grile inversă odată ce „cursele fantomă” vor începe în iulie.

  Înainte de a izbucni criza coroanei, Liberty Media a încercat în mod similar să agite formatul de weekend al cursei, dar șeful sportiv F1 Ross Brawn a spus că „două echipe au pus mâna sus la ultima întâlnire și au spus că nu vor fi de acord cu aceasta”.

  Șeful Red Bull, Christian Horner, al cărui angajator promovează primele „curse fantome” din Austria, a dezvăluit că Mercedes blochează acum noua propunere. „Cred că avem o situație unică în acest an, iar a avea două curse în același loc ar părea momentul perfect pentru a încerca ceva diferit la acel al doilea eveniment”, a spus el pentru Sky.

  „În caz contrar, cu condiții meteo stabile, este probabil să avem același rezultat în a doua cursă ca în prima cursă”. „Singura persoană care nu a sprijinit-o în mod special a fost Toto (Wolff), pentru că probabil a crezut că va interfera cu cea de-a șaptea campanie a campionatului mondial pentru Lewis (Hamilton) și că ar fi prea mult de o variabilă”.

  Mercedes a precizat că F1 nu are nevoie de „gadget-uri pentru a se face mai atractiv”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss