Latest Posts

Două echipe se opun planului F1 pentru grila inversată în a doua cursă a curselor duble.

Vizualizări: 25690

Se crede că Racing Point s-a alăturat acum echipei Mercedes care indică faptul că vor vota împotriva experimentării cu sprinturi de calificare scurte și grile inversă odată ce „cursele fantomă” vor începe în iulie.

Înainte de a izbucni criza coroanei, Liberty Media a încercat în mod similar să agite formatul de weekend al cursei, dar șeful sportiv F1 Ross Brawn a spus că „două echipe au pus mâna sus la ultima întâlnire și au spus că nu vor fi de acord cu aceasta”.

Șeful Red Bull, Christian Horner, al cărui angajator promovează primele „curse fantome” din Austria, a dezvăluit că Mercedes blochează acum noua propunere. „Cred că avem o situație unică în acest an, iar a avea două curse în același loc ar părea momentul perfect pentru a încerca ceva diferit la acel al doilea eveniment”, a spus el pentru Sky.

„În caz contrar, cu condiții meteo stabile, este probabil să avem același rezultat în a doua cursă ca în prima cursă”. „Singura persoană care nu a sprijinit-o în mod special a fost Toto (Wolff), pentru că probabil a crezut că va interfera cu cea de-a șaptea campanie a campionatului mondial pentru Lewis (Hamilton) și că ar fi prea mult de o variabilă”.

Mercedes a precizat că F1 nu are nevoie de „gadget-uri pentru a se face mai atractiv”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss