GP24 Media

LATEST POSTS

Dorna spune că Suzuki nu poate decide singură să renunțe la MotoGP.

Dorna
Vizualizări: 15645

Dorna Sports a emis o declarație cu privire la vestea că Suzuki va părăsi MotoGP în acest an, spunând că contractul său nu permite ca acest lucru să fie făcut „unilateral”.

Luni seară, Suzuki a dezvăluit că va părăsi MotoGP la sfârșitul sezonului 2022, într-o decizie șocantă luată de marca japoneză, care a fost comunicată echipei în timpul testului de după cursa de la Jerez. Se aștepta ca Suzuki să facă un anunț oficial al ieșirii sale în această dimineață, dar până în prezent acesta nu a fost făcut.

Acest lucru ar putea fi rezultatul declarației pe care deținătorul drepturilor MotoGP, Dorna Sports, a făcut-o marți după-amiază, în care a spus că decizia Suzuki de a părăsi MotoGP nu poate fi luată de una singură. Suzuki, la fel ca toți ceilalți producători, este în prezent contactat de Dorna pentru a concura în MotoGP până la sfârșitul anului 2026, după ce a semnat un nou contract pe cinci ani care a început anul acesta.

Dorna

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În aceeași declarație, Dorna spune că va decide care va fi dimensiunea grilei pentru 2023, în cazul în care Suzuki va renunța de fapt la acordul cu Dorna, și spune că există un „nivel ridicat de interes din partea echipelor care doresc să se alăture grilei – care include echipe oficiale de uzină”.

Declarația integrală sună astfel: „În urma zvonurilor recente privind plecarea Suzuki din MotoGP la sfârșitul anului 2022, Dorna Sports a contactat oficial fabrica pentru a le reaminti că condițiile contractului lor de a concura în MotoGP nu le permit să ia această decizie în mod unilateral. Cu toate acestea, în cazul în care Suzuki va pleca în urma unui acord între cele două părți, Dorna va decide numărul ideal de piloți și echipe care vor concura în clasa MotoGP începând cu 2023”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Dorna continuă să primească un nivel ridicat de interes din partea mai multor fabrici oficiale și echipe independente care doresc să se alăture grilei MotoGP, în timp ce acest sport continuă să fie un exemplu global de competiție strânsă, inovație și divertisment, ajungând la sute de milioane de fani din întreaga lume. Interesul din partea acestor părți a fost reconfirmat în ultimele 24 de ore”

Suzuki

În prezent, nu este clar ce echipe externe și-au exprimat interesul de a se alătura grilei – deși se știe că Leopard Racing a fost interesată în trecut de un pas spre MotoGP în trecut. Grila este în prezent limitată la 24 de motociclete, Dorna dorind în mod ideal să aibă șase producători care să alinieze câte patru mașini fiecare – deși în prezent Ducati furnizează opt, Yamaha, Honda și KTM au câte patru, în timp ce Suzuki și Aprilia au doar două.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES