Latest Posts

Dominic Marcu va concura la Cupa Mediasului cu Tesla Model 3

Vizualizări: 2922

Inovație și performanță: Dominic Marcu va concura la Cupa Mediasului cu Tesla Model 3 Performance. Un pilot pasionat de tehnologie și sustenabilitate.

În acest weekend, pe 15-16 iunie, în cadrul etapei Cupa Mediasului din Campionatul Național de Viteză în Coastă, va avea loc un eveniment inedit în lumea motorsportului românesc. Dominic Marcu, un pilot pasionat de tehnologie și sustenabilitate, va lua startul pentru cu Tesla pe traseul ce măsoară 3.1 km.

În weekendul trecut, Dominic a participat la un eveniment frumos la Târgu Mureș Shopping City, tot cu Tesla Model 3 Performance și a oferit ocazia pasionaților să meargă în dreapta sa pe un circuit amenajat chiar în parcarea mall-ului, reușind să aducă motorsportul cât mai aproape de publicul larg.

Dominic, Marcu

”După ce am testat noua mașină de curse Tesla Model S Plaid la Transalpina Challenge, am revenit în Campionatul Național de Viteză în Coastă, la Trofeul Mediașului, o etapă foarte frumoasă cu o bună organizare și cu mulți susținători. Pentru această etapă, particip cu Tesla Model 3 Performance, care în acest sezon este pregătită să aducă rezultate la fel de bune ca și până acum. La această etapă, vom avea jocuri interactive în parcul de service și puteți să veniți să savurați o bere fără alcool de la partenerul nostru Bergenbier. Vă aștept pe toți în acest weekend!” a declarat Dominic.

Pentru a se familiariza cât mai bine cu mașina de concurs, a optat să aducă și mașina de recunoaștere, tot o Tesla Model 3 Performance. A pregătit mașina de stradă, încărcându-i bateriile la stațiile publice E.ON Drive, iar pentru mașina de curse are, asemenea, stația E.ON la fiecare etapă.

Visurile lui Dominic nu s-ar fi putut materializa fără susținerea partenerilor care împărtășesc pasiunea pentru inovație și sustenabilitate: E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, BCR Leasing, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, , Plus Autotrade, THOR prin Edotec și Ministerul Mediului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Dominic, Marcu

Pe Dominic îl puteți urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Dominic Marcu
Photocredit: Flavius Croitoriu
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Dominic Marcu

Latest Posts

Don't Miss