Latest Posts

Dominic Marcu: O prezență remarcabilă la Cupa Mediașului

Vizualizări: 17489

Dominic Marcu cu Tesla Model 3 Performance a avut o prezență remarcabilă la Cupa Mediașului demonstrând încă o dată potențialul și performanța mașinilor electrice în motorsport.

Dominic Marcu a participat la etapa recentă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Cupa Mediașului, desfășurată pe traseul de 3.1 km. Pilotul a concurat cu masina sa, Tesla Model 3 Performance, demonstrând încă o dată potențialul și performanța mașinilor electrice în motorsport.

În cadrul acestei competiții, Dominic Marcu a reușit să îmbunătățească timpul său de anul trecut și să obțină locul 7 în clasamentul general. Cu o tehnologie de vârf și o pregătire meticuloasă, Dominic a reușit să cucerească cu succes traseul.

Dominic, Marcu

”Sunt mulțumit de rezultatele obținute la etapa de la Mediaș. Tesla Model 3 Performance a fost partenerul meu de încredere în weekend și m-a ajutat să ating obiectivele”, a declarat Dominic Marcu.

În pauzele dintre manșe, spectatorii s-au bucurat de momente de relaxare și socializare în parcul de service, unde au avut ocazia să savureze Bergenbier Fără Alcool la rece. Aceste momente au fost o modalitate excelentă de a se răcori și de a discuta despre pasiunea comună pentru motorsport și tehnologia de vârf.

„Sunt foarte impresionat de susținerea numeroasă pe care am primit-o de la publicul din Mediaș. Atmosfera a fost cu adevărat uimitoare și m-a motivat să dau tot ce am avut mai bun pe traseu”, a declarat Dominic Marcu, în urma competiției.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Dominic, Marcu

Participarea lui Dominic Marcu cu Tesla Model 3 Performance la acest eveniment continuă să promoveze inovația și tehnologia sustenabilă în motorsportul românesc, inspirând generațiile viitoare de piloți.

Pentru a se familiariza cât mai bine cu mașina de concurs, a optat să aducă și mașina sa de recunoaștere, tot o Tesla Model 3 Performance. A pregătit mașina de stradă, încărcându-i bateriile la stațiile publice E.ON Drive, iar pentru mașina de curse a avut, asemenea, stația de încărcare E.ON Drive nelipsită la fiecare etapă.

Pe 21 iunie, Dominic va fi prezent la evenimentul ‘De la cal la cai putere’ la Complexul Hipodrom Ploiești alături de partenerul său George, o inovație BCR și aduce în prim-plan frumusețea mașinilor retro și tehnologia modernă aplicată motorsportului.

Dominic, Marcu

Dominic Marcu va fi prezent cu Tesla Model S Plaid de curse, un simbol al inovației și performanței în motorsportul electric.

“Evenimentul ‘De la cal la cai putere’ este un prilej minunat să aduc în prim-plan legătura dintre trecutul mașinilor retro și viitorul revoluționar al tehnologiei moderne în motorsport. Sunt încântat să prezint Tesla Model S Plaid de curse unică în Europa în acest cadru captivant și să împărtășesc entuziasmul meu cu toți cei prezenți la eveniment.” a declarat Dominic.

În cadrul evenimentului, Dominic va fi disponibil pentru întâlniri cu fanii și va oferi ocazia de a vedea îndeaproape mașina sa de curse Tesla Model S Plaid. Accesul publicului este gratuit, iar organizatorii invită iubitorii de mașini să se alăture în acest weekend plin de spectacol și emoție.

Dominic, Marcu

În continuare, pe data de 29-30 iunie, Dominic se va îndrepta spre Harghita Challenge din nou cu Tesla Model 3 Performance, o altă competiție importantă în calendarul său. Va fi pentru prima dată când Dominic va concura pe acest traseu, continuând să evidențieze avantajele și potențialul tehnologiei electrice în motorsport.

În drumul său către succes, Dominic este susținut de E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, BCR Leasing, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, Plus Autotrade, THOR prin Edotec și Ministerul Mediului.

Dominic, Marcu

Pe Dominic îl puteți urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Dominic Marcu
Photocredit: Flavius Croitoriu
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Dominic Marcu

Latest Posts

Don't Miss