Latest Posts

Dominic Marcu debutează în premieră cu Tesla Model S Plaid de curse.

Vizualizări: 3916

Dominic Marcu debutează cu prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa în Campionatul Național de Viteză în Coastă – Transalpina Challenge.

Dominic Marcu, a avut parte de un vis împlinit în acest weekend, aliniindu-se la start pentru prima data cu noua sa mașină de curse Tesla Model S Plaid, unică în Europa, în cadrul etapei Transalpina Challenge din Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC). Traseul tehnic și scenic al Transalpinei a oferit o experiență captivantă, iar prezența numeroșilor susținători a fost încurajatoare pentru Dominic, care le mulțumește călduros.

„Este un moment special pentru mine să fiu la start cu această mașină incredibilă. Participarea a fost o provocare, dar sunt încântat de performanțele și stabilitatea Model S Plaid. Piesele de la Unplugged Performance au transformat mașina într-una cu adevărat competitivă”, a declarat Dominic Marcu.

Marcu, Tesla

Cu ajutorul frânelor de carbon de la Unplugged Performance, mașina de 2000 de kg a fost oprită eficient și pe o distanță scurtă, chiar și la viteze de peste 200 km/h. Cu toate acestea, echipa recunoaște că mai este nevoie de multe ajustări și teste pentru a optimiza aderența. „Setările realizate împreună cu echipa noastră de experți condusă de campionul Gunther Graef, au fost exact ce aveam nevoie pentru a obține rezultate bune. Am învățat multe în acest weekend și sunt sigur că ne vom acomoda din ce în ce mai bine cu mașina în viitoarele etape”, a adăugat Dominic.

Dominic Marcu a obținut locul 4 în clasamentul general al Campionatului Național de Viteză în Coastă – Masters și locul 1 la categoria 3. Pe lângă debutul cu Model S Plaid, echipa lui Dominic s-a bucurat și de prezența influencerului Sebastian Cotofana, care a avut parte de o experienta în dreapta cu prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa powered by George.

Următorul eveniment este programat pentru 8-9 iunie la Shopping City Târgu Mureș, unde Dominic va fi prezent cu Tesla Model 3 Performance de curse, iar apoi echipa se va pregăti pentru etapa CNVC Cupa Mediașului, pe 14-16 iunie. Dominic Marcu își exprimă recunoștința față de partenerii și susținătorii săi care au făcut posibilă realizarea acestui vis și așteaptă cu nerăbdare următoarele provocări din campionat.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Participarea sa este susținută de George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec, Dronshop și Ministerul Mediului.

Pe Dominic îl puteți urmări pe site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dominic.marcu

Instagram: www.instagram.com/dominic_marcu

YouTube: https://www.youtube.com/@DOMINIC_MARCU

TikTok: https://www.tiktok.com/@dominic_marcu

Marcu, Tesla

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Dominic Marcu
Photocredit: Flavius Croitoriu
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Dominic Marcu

Latest Posts

Don't Miss