More

  Latest Posts

  Domenicali: Formula 1 trebuie să continue lupta cu problemele sociale, prin mișcarea „We Race As One”

  Noul CEO al Formulei 1, Stefano Domenicali, spune că evidențierea problemelor sociale, trebuie să continue, prin mișcarea „We Race As One”, iar piloții trebuie să fie ambasadorii care să livreze mesajul.

  F1 a lansat această campanie, înaintea sezonului din 2020, pentru a evidenția lupta care se duce pe plan global, împotriva coronavirusului și pentru a incuraja diversitatea, condamnând injustiția pe considerente rasiale.

  Înaintea fiecărei curse, a fost alocat un timp, în care piloții erau invitați să transmită un mesaj anti-rasism. F1, alături de echipe și piloți, va explora posibilitățile pentru 2021, ca să decidă, cu ce scopuri va fi utilizat, timpul de dinainte de curse.

  Noul CEO, Domenicali, consideră că este important ca F1 să continue să evidențieze problemele sociale care apar pe glob: „Cred că anul trecut, ne-am concentrat atenția foarte mult, pe ceea ce reprezintă rasismul”, a declarat Domenicali pentru Sky Sports.

  „Dar diversitatea și We Race As One, ne va oferi oportunitatea de a aduce în prim-plan, înainte de startul fiecărei curse, un subiect important. Ne gândim, alături de piloți și echipe, să folosim notorietatea pe care o are F1 în lume, pentru diversitate și We Race As One.”

  „Vom folosi acest moment, ca să arătam că F1, face parte din această lume. Formula 1 vrea să aibă un rol activ, în evidentirea valorilor. Piloții pricep din ce în ce mai mult, că ei sunt ambasadorii F1, nu doar pentru detaliile tehnice, dar și în ceea ce privește, livrarea mesajului corect, în lume,”, a spus Domenicali.

  „Desigur că nu dorim să ajungem să ne implicăm politic, deoarece nu este treaba noastră, dar vrem să evidențiem valorile societății. Cred că tinerii piloți, înțeleg altfel, sensibilitatea care înconjoară acest subiect.”

  We Race As One este platforma principală, în ceea ce privește responsabilitatea socială, iar asta se extinde către îmbunătățirea sustenabilitatii și reducerea amprentei de carbon la zero, până în 2030.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss