More

  Latest Posts

  Domenicali: Formula 1 trebuie să continue lupta cu problemele sociale, prin mișcarea „We Race As One”

  Noul CEO al Formulei 1, Stefano Domenicali, spune că evidențierea problemelor sociale, trebuie să continue, prin mișcarea „We Race As One”, iar piloții trebuie să fie ambasadorii care să livreze mesajul.

  F1 a lansat această campanie, înaintea sezonului din 2020, pentru a evidenția lupta care se duce pe plan global, împotriva coronavirusului și pentru a incuraja diversitatea, condamnând injustiția pe considerente rasiale.

  Înaintea fiecărei curse, a fost alocat un timp, în care piloții erau invitați să transmită un mesaj anti-rasism. F1, alături de echipe și piloți, va explora posibilitățile pentru 2021, ca să decidă, cu ce scopuri va fi utilizat, timpul de dinainte de curse.

  Noul CEO, Domenicali, consideră că este important ca F1 să continue să evidențieze problemele sociale care apar pe glob: „Cred că anul trecut, ne-am concentrat atenția foarte mult, pe ceea ce reprezintă rasismul”, a declarat Domenicali pentru Sky Sports.

  „Dar diversitatea și We Race As One, ne va oferi oportunitatea de a aduce în prim-plan, înainte de startul fiecărei curse, un subiect important. Ne gândim, alături de piloți și echipe, să folosim notorietatea pe care o are F1 în lume, pentru diversitate și We Race As One.”

  „Vom folosi acest moment, ca să arătam că F1, face parte din această lume. Formula 1 vrea să aibă un rol activ, în evidentirea valorilor. Piloții pricep din ce în ce mai mult, că ei sunt ambasadorii F1, nu doar pentru detaliile tehnice, dar și în ceea ce privește, livrarea mesajului corect, în lume,”, a spus Domenicali.

  „Desigur că nu dorim să ajungem să ne implicăm politic, deoarece nu este treaba noastră, dar vrem să evidențiem valorile societății. Cred că tinerii piloți, înțeleg altfel, sensibilitatea care înconjoară acest subiect.”

  We Race As One este platforma principală, în ceea ce privește responsabilitatea socială, iar asta se extinde către îmbunătățirea sustenabilitatii și reducerea amprentei de carbon la zero, până în 2030.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss