Latest Posts

Domenicali despre a unsprezecea echipă de Formula 1: ” Vom găsi un acord”.

Vizualizări: 12488

Stefano Domenicali anunță că în curând va lua o decizie în privința unei noi echipe de Formula 1 – Liberty Media: Ștacheta pentru un posibil concurent “este foarte ridicată”

În timp ce președintele FIA, Mohammed bin Sulayem, rămâne un fan al ideii de a permite accesul unor noi echipe, Formula 1 rămâne mai mult decât sceptică în privința acestui proiect.

Într-un interviu acordat în exclusivitate în Belgia, Sulayem a subliniat încă o dată că este de datoria FIA să deschidă o procedură de atribuire pentru noile echipe care mai au loc în clasa regină, conform Acordului Concorde, dar se confruntă cu mult vânt împotrivă din partea Formulei 1 în această privință.

Stefano Domenicali a subliniat în repetate rânduri că o a unsprezecea echipă trebuie să aducă “valoare adăugată”, iar Greg Maffei, directorul executiv al Liberty Media, pune din nou frână într-o convorbire cu analiștii de pe Wall Street.

Formula 1

“Cred că există o diferență foarte mică între punctul de vedere al lui Stefano și punctul meu de vedere. Avem zece echipe excelente și suntem foarte încântați de ceea ce oferă”, spune el.

“A existat un proces de adăugare a mai multor echipe, dar ștacheta este foarte înaltă. Și nu este clar ce valoare ar avea o a unsprezecea echipă. Și există multă incertitudine în rândul celorlalte echipe în legătură cu o a unsprezecea echipă”, a spus Maffei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

FIA și noi am avut discuții productive despre toate acestea. Suntem de acord cu totul și în fiecare moment? Nu, discutăm și sperăm că vom găsi o soluție”.

Cu toate acestea, Stefano Domenicali face aluzie la un acord între cele două părți și spune că ar putea exista în sfârșit claritate în această problemă luna viitoare. “FIA a început procedura, așa cum este posibil”, spune italianul. “Așteptăm decizia finală”.

“Dar, ca întotdeauna în această discuție, vom găsi un acord împreună pentru că, așa cum a spus Maffei, valoarea echipelor și valoarea afacerii de astăzi este foarte, foarte mare”, a declarat Stefano Domenicali. “Această decizie, această informație, va veni foarte, foarte curând, aș spune că în cursul lunii septembrie.”

În același timp, el spune că discuțiile privind noul acord Concorde, care va veni din 2026, sunt, de asemenea, deja în curs de desfășurare. “Aș spune că discuțiile avansează cu adevărat, deoarece dinamica sportului este foarte mare”, a spus Domenicali.

“Bineînțeles că nu ne grăbim. Dar aș spune că toate lucrurile se îndreaptă spre un final pozitiv al acestor discuții, atât cu echipele, cât și cu FIA.”

“Așa cum am spus întotdeauna, trebuie să ne asigurăm că este decizia corectă. Și cred că aceasta este datoria FIA și datoria noastră, a tuturor, de a lua această decizie. Așa că aceasta este o altă decizie care trebuie luată în următoarele câteva luni”.

Întrebat dacă este pozitiv faptul că oferta Andretti-Cadillac merge mai departe, el a răspuns: “Există aspecte pozitive și negative, asta face parte din evaluarea pe care o facem. Nu pot să dau nimic în vileag sau să prejudiciez ceva. Abordăm lucrurile foarte serios și corect. De îndată ce vom fi pregătiți să discutăm, vom informa FIA și vom discuta cu ei”.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Formula 1
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss