GP24 Media

LATEST POSTS

Domenicali avertizează Ferrari: „un monopost competitiv sau îl pierdeți pe Leclerc”

Vizualizări: 10194

Noul CEO al Formulei 1, Stefano Domenicali, spune că Ferrari trebuie să își doboare toate limitele. El crede că dacă Scuderia nu devine competitivă din nou, îl vor pierde pe Charles Leclerc.

„Dacă Leclerc primește un monopost competitiv, în cel mai scurt timp, atunci Ferrari nu trebuie să se teamă de nimic. Atunci nu îl vor pierde”, a declarat Domenicali. Dacă echipa vine iar cu un monopost dezamăgitor, atunci vor începe cu adevărat problemele. „El (Charles) și-ar putea pierde încrederea și avântul instant.”

În plus, Domenicali nu este surprins că Sebastian Vettel a avut un sezon dramatic: „Pentru Vettel, a fost în mod cert o campanie dificilă. Imaginează-ți că ești de 4 ori campion mondial și chiar înaintea de începerea sezonului ești anunțat că nu vei mai face parte din echipă anul viitor. Este îngrozitor.”

Stefano Domenicali a fost directorul Scuderiei din 2008 până în 2014 și este ultimul șef Ferrari care a reușit să obțină un titlu cu echipa italiană. Din ianuarie 2021, Domenicali îi va lua locul lui Chase Carey, drept CEO al F1.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES