More

  Latest Posts

  Domenicali avertizează Ferrari: „un monopost competitiv sau îl pierdeți pe Leclerc”

  Noul CEO al Formulei 1, Stefano Domenicali, spune că Ferrari trebuie să își doboare toate limitele. El crede că dacă Scuderia nu devine competitivă din nou, îl vor pierde pe Charles Leclerc.

  „Dacă Leclerc primește un monopost competitiv, în cel mai scurt timp, atunci Ferrari nu trebuie să se teamă de nimic. Atunci nu îl vor pierde”, a declarat Domenicali. Dacă echipa vine iar cu un monopost dezamăgitor, atunci vor începe cu adevărat problemele. „El (Charles) și-ar putea pierde încrederea și avântul instant.”

  În plus, Domenicali nu este surprins că Sebastian Vettel a avut un sezon dramatic: „Pentru Vettel, a fost în mod cert o campanie dificilă. Imaginează-ți că ești de 4 ori campion mondial și chiar înaintea de începerea sezonului ești anunțat că nu vei mai face parte din echipă anul viitor. Este îngrozitor.”

  Stefano Domenicali a fost directorul Scuderiei din 2008 până în 2014 și este ultimul șef Ferrari care a reușit să obțină un titlu cu echipa italiană. Din ianuarie 2021, Domenicali îi va lua locul lui Chase Carey, drept CEO al F1.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss