Latest Posts

Doi membrii ai echipei Mercedes sunt infectați cu COVID-19

Vizualizări: 10248

Mercedes anunță faptul că un al doilea membru al echipei a ieșit pozitiv, în urma testului pentru COVID-19, la GP-ul Eifel. Mai mulți oameni se afla acum în auto-izolare. După testul pozitiv de miercuri, întreagă echipă a trebuit să fie verificată din nou la Nurburgring, ca măsură de precauție.

Vineri dimineața, rezultatele au anunțat că încă un membru este pozitiv, și unul neconcludent. O retestare se desfășoară în acest moment.

Ca parte a protocolului impus de FIA, Mercedes a identificat personalul apropiat de cei infectați. Asta înseamnă că încă patru persoane se află acum în izolare, deși testele au fost negative. Au fost mutați în afara circuitului și nu vor lua parte la activități în acest weekend.

Mercedes a adus 6 membrii de rezervă, pentru a umple locurile lăsate libere, pentru a minimiza impactul pe care lipsa personalului, îl poate avea asupra echipei.

Lewis Hamilton a spus că va fi nevoie de mult efort pentru a compensa forța de munca pierdută: „Îmi pare rău pentru băieții care au muncit atât de mult. Toată lumea se chinuie să se ferească în timpul liber ca să poată participa la curse. Deci e un motiv de îngrijorare.”

„Nu stiu care va fi impactul asupra activității noastre din acest weekend. Avem mulți oameni buni în echipă, nu doar unul. Dar va fi nevoie de multă muncă ca să continuăm fără probleme.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Până acum au fost puține cazuri în rândul personalului oficial, de la întoarcerea F1 din luna iulie. Sergio Perez a trebuit să lipsească de la două curse din cauza infectării cu noul coronavirus, în timp ce membrii echipei Mercedes, sunt primii din rândul personalului F1 care au contractat virusul, în cadrul unui eveniment.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss