Latest Posts

Doi ani de succes pentru programul Junior Motorsport.

Vizualizări: 25208

La doi ani de la lansarea proiectului Junior Motorsport, echipa a aliniat în 2022 cu succes 18 piloți licențiați în 3 campionate naționale, Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA), Campionatul Național de Super Slalom (CNSS), și Campionatul Național de Anduranță (RES).

Pe parcursul anului, piloții Junior Motorsport au obținut nu mai puțin de 52 de clasări pe podiumurile etapelor la care au participat, fiind cea mai titrată echipa de copii din campionatele naționale automobilistice desfășurate sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv, FRAS.

Succes, Ani

„Acest al doilea an al proiectului Junior Motorsport a fost unul de creștere sustenabila atât pe orizontala, copiii venind din mai multe orașe ale tarii, cât și pe verticala, extinzând prezenta echipei la competițiile de circuit. Acești copii, care până nu de mult n-aveau nici un contact cu pilotajul, au muncit extraordinar de mult, cu pasiune, dăruire și multa implicare pe parcursul anului sub bagheta instructorilor noștri și au obținut rezultate extraordinare”.

„Echipa are viziune, program coerent și capacitate să ajungă mult mai departe și deja copiii mai mari se pregătesc pentru a intra pe circuitele europene, iar o nouă serie de copii băț la ușa clubului că să intre de anul viitor în campionatele automobilistice naționale. Desigur, toate acestea ne dau și mai mult de munca, însă când vezi rezultatele copiilor, nu mai simți niciun fel de oboseala, ci arzi de dorință de a creste mari piloți”.

Succes, Ani

Rezultatele obținute de piloții Junior Motorsport în 2022 au fost următoarele:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Campionatul Național de Îndemânare Auto CNIA

Cat J1 (8-10 ani)

 • Locul 2: Alexandru Lepadatu (Craiova)
 • Locul 4: Arthur Chruscielewski (Bucuresti)

Cat J2 (11-12 ani)

 • Locul 1: Alexandru Panait (Bucuresti)
 • Locul 2: Andrei Tudor (Bucuresti)
 • Locul 3: Luca Gherghelah (Iasi)
 • Locul 6: Radu Musat (Bucuresti)

Cat J3 (13-14 ani)

 • Locul 2: Alex Rotaru (Bucuresti)
 • Locul 6: Ana Maria Chruscielewski (Bucuresti)
 • Locul 7: Teo Naftan (Bucuresti)
 • Locul 8: Lasai Radu (Iasi)
 • Locul 10: Mara Savu (Brasov)

Grupa Femina

 • Locul 2: Ana Maria Chruscielewski (Bucuresti)
 • Locul 4: Mara Savu (Brasov)

Echipe: Locul 4

Campionatul National de Super Slalom

Cat. J1 (14-16 ani)

 • Locul 7: Codrut Radu (Vaslui)

Campionatul National de Anduranta RES

Clasa A1

 • Locul 3: Andrei Rotaru, Dani Cretu (echipajul Junior Motorsport TIAB)
 • Locul 4: Stefanos Ladopoulos, Stefan Niculae (echipajul Junior Motorsoprt Shell Helix)

Clasa A2

Clasamentul Juniorilor

 • Locul 2: Radu Tamas
 • Locul 4: Dani Cretu
 • Locul 5: Andrei Rotaru
 • Locul 7: Stefanos Ladopoulos, Stefan Niculae

Succes, Ani

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, prin extinderea în toată tara, a dat posibilitatea multor tineri să intre în motorsport cu bugete rezonabile și cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca și performanta, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv. În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul, cât și intre ei, este constructiva și le permite piloților tineri să ajungă la performante deosebite într-un timp foarte scurt.

Sponsorii principali ai proiectului sunt Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, TIAB, Pan Food, Ruby-Coffee, Nuts and Chocolate, Libra Quality Management si SCANIA. Partenerii tehnici sunt Just Classics Motorsport, Pop Rally Team si Gorgo’s Garage. Parteneri media AutoStiri, GP24media si RPMRacing.

Echipa este susținută de: Shell Helix Motor Oil prin reprezentanța din România Elgeka-FerfelisBlack Sea SuppliersRTH ProconstructTIABPan Food SibiuScaniaMichelin.

Succes, Ani

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

 

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Succes, Ani
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
Sursa: Comunicat - Junior Motorsport
Photocredit: Junior Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss