GP24 Media

LATEST POSTS

Doar 3 mașini LMP1 la etapa americană WEC la COTA, echipa LNT sări curse

Vizualizări: 10421

Ginetta Team LNT nu va participa la cele 6 Ore de COTA la sfârșitul acestei luni, lăsând doar trei mașini LMP1 rămase pe grila. Într-o declarație publicată de producătorul britanic, aceasta a spus că lucrările de întreținere planificate pentru cele două Ginetta G60-LT-P1 și schimbarea programului Campionatului Mondial de Anduranța FIA de la 6 Ore de Sao-Paulo la cele 6 Ore de COTA au făcut imposibilă ei să aibă mașinile gata la timp.

Calendarul WEC este provocator, în special pentru orice echipă cu o mașină nouă în primul său sezon și nu am mai avut șasiul în fabrică încă de dinainte de Silverstone, în august. “Anularea cursei WEC anterioare din Brazilia și noua cursă de la COTA au făcut imposibilă efectuarea lucrărilor planificate la unitatea noastră din Virginia, astfel încât mașinile au fost expediate după cursă înapoi la fabrica Ginetta în Marea Britanie, mașinile sosesc astăzi la fabrică. [4 februarie]

Această evoluție lasă doar trei mașini LMP1 pe grilă pentru cursa “Lone Star Le Mans” la sfârșitul lunii: două înscrieri cu mașinile hibride de echipa Toyota Gazoo Racing și unul de participantul “Privateer” Rebellion Racing. Chiar și cu balastul de succes care va funcționa împotriva mașinilor Toyota, atât timp cât toate mașinile din clasă clasifică cel mai prost rezultat pe care îl pot avea, le vor vedea pe podium.

Nu se știe în acest moment dacă echipa LNT va participa sau nu la a doua rundă americană de la Sebring, o lună mai târziu. În prezent se află pe lista de intrare provizorie pentru cele 1.000 de mile de Sebring, dar s-au aflat și pe lista inițială de intrare pentru cursa COTA.

Sursa: Ginetta Racing Cars / GP24 Author, Gabriela Malutan
Photocredit: FIA World Endurance Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES