More

  Latest Posts

  Doar 3 mașini LMP1 la etapa americană WEC la COTA, echipa LNT sări curse

  Ginetta Team LNT nu va participa la cele 6 Ore de COTA la sfârșitul acestei luni, lăsând doar trei mașini LMP1 rămase pe grila. Într-o declarație publicată de producătorul britanic, aceasta a spus că lucrările de întreținere planificate pentru cele două Ginetta G60-LT-P1 și schimbarea programului Campionatului Mondial de Anduranța FIA de la 6 Ore de Sao-Paulo la cele 6 Ore de COTA au făcut imposibilă ei să aibă mașinile gata la timp.

  Calendarul WEC este provocator, în special pentru orice echipă cu o mașină nouă în primul său sezon și nu am mai avut șasiul în fabrică încă de dinainte de Silverstone, în august. “Anularea cursei WEC anterioare din Brazilia și noua cursă de la COTA au făcut imposibilă efectuarea lucrărilor planificate la unitatea noastră din Virginia, astfel încât mașinile au fost expediate după cursă înapoi la fabrica Ginetta în Marea Britanie, mașinile sosesc astăzi la fabrică. [4 februarie]

  Această evoluție lasă doar trei mașini LMP1 pe grilă pentru cursa “Lone Star Le Mans” la sfârșitul lunii: două înscrieri cu mașinile hibride de echipa Toyota Gazoo Racing și unul de participantul “Privateer” Rebellion Racing. Chiar și cu balastul de succes care va funcționa împotriva mașinilor Toyota, atât timp cât toate mașinile din clasă clasifică cel mai prost rezultat pe care îl pot avea, le vor vedea pe podium.

  Nu se știe în acest moment dacă echipa LNT va participa sau nu la a doua rundă americană de la Sebring, o lună mai târziu. În prezent se află pe lista de intrare provizorie pentru cele 1.000 de mile de Sebring, dar s-au aflat și pe lista inițială de intrare pentru cursa COTA.

  Sursa: Ginetta Racing Cars / GP24 Author, Gabriela Malutan

  Photocredit: FIA World Endurance Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss