Latest Posts

Doar 13 ani și la prima sa etapă a urcat pe podium

Vizualizări: 20064

Gabi Imre Jr. este un fost campion la karting care astăzi face senzație la drift. Băiatul își urmează tatăl și îi împărtășește pasiunea pentru Motorsport.

Doar 13 ani și la prima sa etapă a urcat pe podium
Sursa foto : Livia Motoi

 

Gabi Imre jr. , membru din echipa PPG Racing, este cel mai tânăr pilot licențiat din Europa. Băiatul din noua generație de drift, are doar 13 ani și conduce un bolid de peste 200 cai putere. La prima etapă la care a participat a obținut deja un loc pe podium. A fost clasat pe locul 3 .

Dificultatea campionatului crește considerent de la etapă la etapă însă tânărul pilot se menține în top 8 .

Stați aproape sigur o sa facă senzație și la ultima etapă din toamnă, de pe Transalpina. Un traseu montat la peste2.000 m altitudine.

  1. Doar 13 ani și la prima sa etapă a urcat pe podium Doar 13 ani și la prima sa etapă a urcat pe podium

 

Doar 13 ani și la prima sa etapă a urcat pe podium
Sursa foto : PPG Racing

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss