More

  Latest Posts

  Directorul echipei Williams, Jost Capito, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite

  CEO-ul Williams și directorul echipei, Jost Capito, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 înainte de Marele Premiu inaugural al Arabiei Saudite din acest weekend.

  Capito, care a preluat funcția de CEO în februarie 2021, pe fondul schimbărilor sub noii proprietari, Dorilton Capital, va pierde ca urmare penultima rundă a sezonului.

  Formula 1 a lansat următoarea declarație: „FIA și Formula 1 pot confirma că CEO-ul și directorul echipei Williams Racing, Jost Capito, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 înainte de a călători la Jeddah pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite din acest weekend.

  „Jost urmează acum liniile directoare ale autorităților naționale de sănătate din Marea Britanie. Nu a existat un impact mai larg asupra personalului Williams Racing și echipa va continua să opereze pe pistă conform planificării.”

  Echipa ocupă locul opt în Campionatul Constructorilor, cu 12 puncte înaintea Alfa Romeo, cu două curse rămase anul acesta.

  Echipa îi va aduce un omagiu fondatorului Sir Frank Williams la Marele Premiu al Arabiei Saudite din acest weekend, după moartea legendarului șef de echipă la vârsta de 79 de ani săptămâna trecută.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss