Latest Posts

Directorul echipei Williams, Jost Capito, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite

Vizualizări: 10832

CEO-ul Williams și directorul echipei, Jost Capito, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 înainte de Marele Premiu inaugural al Arabiei Saudite din acest weekend.

Capito, care a preluat funcția de CEO în februarie 2021, pe fondul schimbărilor sub noii proprietari, Dorilton Capital, va pierde ca urmare penultima rundă a sezonului.

Formula 1 a lansat următoarea declarație: „FIA și Formula 1 pot confirma că CEO-ul și directorul echipei Williams Racing, Jost Capito, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 înainte de a călători la Jeddah pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite din acest weekend.

„Jost urmează acum liniile directoare ale autorităților naționale de sănătate din Marea Britanie. Nu a existat un impact mai larg asupra personalului Williams Racing și echipa va continua să opereze pe pistă conform planificării.”

Echipa ocupă locul opt în Campionatul Constructorilor, cu 12 puncte înaintea Alfa Romeo, cu două curse rămase anul acesta.

Echipa îi va aduce un omagiu fondatorului Sir Frank Williams la Marele Premiu al Arabiei Saudite din acest weekend, după moartea legendarului șef de echipă la vârsta de 79 de ani săptămâna trecută.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss