More

  Latest Posts

  Directorul de echipă al celor de la Williams discută despre noii patroni

  Echipa Williams este deținută acum de Dorilton Capital, de când Claire Williams și-a părăsit postul. Noul director de echipă este Simon Roberts. Acesta a fost întrebat de curând cum se desfășoară activitatea sub noul patronaj. El a menționat că nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește atmosfera de lucru, desi noii deținători, au cercetat îndelung sportul și au așteptări mari.

  „Cei de la Dorilton sunt realiști. S-au uitat în trecut la cei care au achiziționat alte echipe, în ultimii 10-12 ani, că să înțeleagă de cât timp este nevoie, din momentul cumpărării, până la câștigarea unor curse sau, de ce nu, a unui titlu.”

  „Nu putem să facem ce vrem, totuși. Ei nu stau în SUA cu un maldăr de bani gata să investească în orice. Dacă e să facă o investiție, trebuie să fie pe termen lung, iar noi trebuie să justificăm fiecare bănuț cheltuit.”

  Atât echipa cat și investitorii sunt la zi cu noile reguli pe care le impune Acordul Concord. Deci lucrurile nu vor fi neapărat foarte simple, însă ceea ce se dorește acum, e să urce în clasament. Roberts este dezamăgit că nu poate modifica prea mult șasiul, dar trebuie să lucreze sub condițiile impuse de FIA.

  Noua echipă Williams este pregătită pentru orice provocare. Dorilton Capital și Simon Roberts ar putea să aibă un succes de proporții cu asta. Totuși, considerând ce se întâmplă în Marele Circ, putem să ne așteptăm și la rezultate negative.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss