Latest Posts

Directorul de echipă al celor de la Williams discută despre noii patroni

Vizualizări: 16460

Echipa Williams este deținută acum de Dorilton Capital, de când Claire Williams și-a părăsit postul. Noul director de echipă este Simon Roberts. Acesta a fost întrebat de curând cum se desfășoară activitatea sub noul patronaj. El a menționat că nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește atmosfera de lucru, desi noii deținători, au cercetat îndelung sportul și au așteptări mari.

„Cei de la Dorilton sunt realiști. S-au uitat în trecut la cei care au achiziționat alte echipe, în ultimii 10-12 ani, că să înțeleagă de cât timp este nevoie, din momentul cumpărării, până la câștigarea unor curse sau, de ce nu, a unui titlu.”

„Nu putem să facem ce vrem, totuși. Ei nu stau în SUA cu un maldăr de bani gata să investească în orice. Dacă e să facă o investiție, trebuie să fie pe termen lung, iar noi trebuie să justificăm fiecare bănuț cheltuit.”

Atât echipa cat și investitorii sunt la zi cu noile reguli pe care le impune Acordul Concord. Deci lucrurile nu vor fi neapărat foarte simple, însă ceea ce se dorește acum, e să urce în clasament. Roberts este dezamăgit că nu poate modifica prea mult șasiul, dar trebuie să lucreze sub condițiile impuse de FIA.

Noua echipă Williams este pregătită pentru orice provocare. Dorilton Capital și Simon Roberts ar putea să aibă un succes de proporții cu asta. Totuși, considerând ce se întâmplă în Marele Circ, putem să ne așteptăm și la rezultate negative.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss