More

  Latest Posts

  Dificultatea lui Marc Marquez de a se adapta la un nou stil de pilotaj.

  Marc Marquez: „Conduc într-un mod ciudat”, se adaptează greu la un nou stil de pilotaj. Marc Marquez a părut inconfortabil pe Honda, în timp ce s-a luptat pentru un ritm bun.

  Marc Marquez a avut o situație dificilă pe tot parcursul anului, în special din cauza accidentărilor. Totul a început la Jerez, când totul mergea bine pentru sextuplul campion mondial a suferit o accidentare groaznică care i-a lăsat brațul grav rănit. A reușit să treacă rapid peste asta și, când credeam că totul merge bine, a suferit o căzătură la antrenamente care i-a provocat probleme de vedere dublă.

  Marc Marquez

  Fostul campion mondial a reușit să se lupte cu acea accidentare și a reușit să ajungă la timp pentru pre-sezon și a reușit să aibă performanțe foarte bune. Dar cu siguranță nu este pregătit să lupte pentru titlu și mai ales cu campioni mondiali precum actualul campion mondial Fabio Quartararo sau Francesco Bagnaia, în timp ce continuă să facă pași spre o formă fizică completă.

  Aproape că a renunțat la acest sport, dar mai târziu a decis că ar vrea să revină în sportul care îl pasionează atât de mult. Au existat informații conform cărora ar putea să nu fie pregătit pentru Marele Premiu al Qatarului, dar a fost văzut în jurul său la bordul acelei Honda, dar nu în stilul său confortabil obișnuit și cu siguranță nu a înregistrat ritmul cu care ne-am obișnuit să-l vedem pe septuplul campion mondial.

  Marc Marquez

  Marc Marquez a dezvăluit că i-a fost greu să se adapteze la noul stil de pilotaj cu această Honda schimbată și că va avea nevoie de timp pentru a se obișnui. El a spus: „Un pic da, un pic nu. Bineînțeles, în ritm de cursă mă așteptam la ceva similar, într-un singur tur a fost mai bine decât mă așteptam”.

  „Încă pilotez într-un mod ciudat, dar timpul pe tur se apropie” – Marc Marquez.

  „Înainte eram foarte rapid la intrare, acum nu mai sunt foarte rapid. Dar, de asemenea, nu simt partea din față, mă simt ciudat, nu simt partea din față, încă nu înțeleg unde este partea din față”. „Sincer, simt că urmează un timp mai lent pe tur”. După cum a relatat publicația engleză Motorsport.

  Marc Marquez

  Marc Marquez nu a arătat ca de obicei după accidentarea sa și, de asemenea, nu a reușit să atingă ritmul pe care îl așteptăm de la el. Dar se adaptează la noua dinamică a motocicletei Honda și ar trebui să se îmbunătățească cu timpul, iar nu ar fi atât de înțelept să îl eliminăm atât de repede pentru sezonul următor.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss