Latest Posts

Diferența cheie dintre Michael Schumacher și Lewis Hamilton.

Vizualizări: 17587

Diferența cheie dintre Michael Schumacher și Lewis Hamilton, explicată în timp ce echipa Mercedes AMG F1 se luptă să fie competitivă.

Lewis Hamilton și Michael Schumacher au câștigat amândoi șapte titluri mondiale în Formula 1 (deși unul dintre titlurile lui Lewis ar putea fi amenințat în cazul puțin probabil în care Felipe Massa reușește să aducă în instanță cazul său privind validitatea Marelui Premiu al Singapore din 2008 – Crashgate), ceea ce îi face, statistic, cei mai mari piloți ai sportului.

Diferența majoră dintre Michael Schumacher și Lewis Hamilton a fost evidențiată de fostul inginer de curse al Scuderiei Ferrari, Rob Smedley. Fostul director de cursă al lui Felipe Massa l-a comparat pe simbolul german cu Charles Leclerc și Carlos Sainz, dar comentariile sale sunt la fel de valabile și pentru Lewis Hamilton.

Diferenta, Michael

Britanicul în vârstă de 49 de ani a afirmat că Schumacher a rămas alături de mecanicii săi în timpul problemelor și nu s-a plâns niciodată de indivizi. El a dezvăluit că Michael Schumacher a avut „încredere totală” în echipă pentru a procesa o mașină capabilă să câștige campionatul mondial, în ciuda unor momente de testare.

Acest lucru vine în contextul în care Lewis Hamilton a lansat o serie de izbucniri pasionale la adresa echipei sale Mercedes AMG F1, în timp ce problemele echipei continuă pentru al doilea an consecutiv. Rob Smedley a declarat: „Michael Schumacher prin toate momentele dificile. Nu l-am văzut nici măcar o singură dată să se plângă în particular de persoane sau să se plângă într-un mod care să nu creeze ceea ce eu numesc un conflict pozitiv”.

„Că nu a fost o critică pozitivă pentru a spune că avem o problemă hai să fim transparenți în legătură cu această problemă, dar hai să mergem cu toții în această direcție”. Michael Schumacher a avut încredere totală în echipa tehnică și această încredere a fost confirmată, astfel încât atunci când a trebuit să treacă prin depresiuni a fost acolo ca factor de motivare și a ajutat echipa. Spunând „este în regulă, am încredere în voi, știu că veți produce o mașină bună”. Și, în cele din urmă, am produs mașini bune, am produs mașini care meritau să câștige campionate mondiale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Diferenta, Michael

Michael Schumacher este ținut minte pentru că a câștigat cinci campionate consecutive ale piloților cu Scuderia Ferrari, dar a suferit eșecuri pe parcurs. El nu a reușit să obțină o coroană decât după cinci ani de mandat la Scuderia Ferrari. Privind acum în urmă, este aproape de neînțeles că în 1999 au existat apeluri în interiorul conducerii de la Scuderia Ferrari pentru a-l concedia pe Michael Schumacher.

De asemenea, Scuderia Ferrari a fost pe picior de plecare în 2005 și 2006, când Fernando Alonso a obținut două titluri consecutive de campion mondial. Lewis Hamilton i-a reproșat șefilor de la Mercedes că nu l-au ascultat atunci când au proiectat noul W14. El le-a cerut celor responsabili să „recunoască, în timp ce a insistat pentru „responsabilitate”, în ciuda culturii de nevinovăție a echipei. Lewis Hamilton a declarat pentru BBC: “Anul trecut, le-am spus problemele care sunt cu mașina. Cum ar fi, am condus atât de multe mașini în viața mea, așa că știu de ce are nevoie o mașină, știu de ce nu are nevoie o mașină”.

„Și cred că este vorba cu adevărat despre responsabilitate, este vorba despre a recunoaște și a spune da, știți ce, nu v-am ascultat, nu este acolo unde trebuie să fie și trebuie să lucrăm”. Pilotul în vârstă de 38 de ani a părut să se dubleze după Marele Premiu al Arabiei Saudite, sugerând că a fost mulțumit că a reușit să se impună în fața mecanicilor săi.

Lewis Hamilton a explicat: „Sunt unul dintre acei oameni cărora le place să aibă întotdeauna dreptate, nu am întotdeauna dreptate, dar în acest scenariu am avut dreptate. Așa că a fost bine, a fost ca și cum aș fi spus v-am spus”. Acestea sunt cuvinte pe care Michael Schumacher nu le-a folosit niciodată și nu le va folosi niciodată. Și acesta este principalul lucru care îi deosebește pe acești doi piloți extraordinari.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media / Rob Smedley
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media / Rob Smedley

Latest Posts

Don't Miss