GP24 Media

LATEST POSTS

Di Resta va reveni în WEC cu United Autosports la Sebring

Resta
Vizualizări: 24649

Pilotul Peugeot Paul di Resta se va întoarce la echipa United Autosports pentru deschiderea seriei de la Sebring în martie.

Pilotul britanic, care a ajutat echipa britanică să obțină titlul WEC LMP2 în 2019-20, va conduce alături de Oliver Jarvis și Josh Pierson într-una dintre perechile LMP2 ORECA-Gibson 07 înscrise pentru Sebring 1000 Miles pe 18 martie. Di Resta intervine pentru a-l înlocui pe Alex Lynn, care se va concentra asupra conducerii sale cu echipa Chip Ganassi Racing Cadillac în campionatul IMSA SportsCar de 12 ore în weekendul de la Sebring.

Apariția sa la Sebring a fost posibilă prin confirmarea de către Peugeot că nu va participa la deschiderea WEC cu noul său Hypercar 9X8 Le Mans. Sebring va fi a doua apariție a lui di Resta la bordul unui United ORECA în două luni. Pilotul în vârstă de 35 de ani va concura și pentru echipa cu care a mai participat anul trecut la 24 de ore Le Mans, în al doilea weekend al seriei asiatice Le Mans pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi în 19/20 februarie.

Di Resta va împărți mașina în cele două curse de patru ore cu Pierson, pentru care a fost făcută intrarea târzie pentru a-l pregăti pentru saltul său în campionatul mondial alături de Lynn și Jarvis. Pierson este pe cale să devină cel mai tânăr pilot care a început cursa de 24 de ore de Le Mans în iunie și va putea participa doar în a doua jumătate a seriei asiatice, deoarece împlinește 16 ani pe 14 februarie, a doua zi după weekendul de deschidere din Dubai.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Di Resta a fost adus în line-up pentru că nici Lynn, nici Jarvis nu erau disponibili. Jarvis va fi, totuși, prezent pentru teste în Dubai, împreună cu Pierson, după weekendul de deschidere al curselor din Asia. Di Resta a spus: „Va fi bine să mă întorc în mașină și să mă întorc cu United Autosports: nu am mai fost într-o mașină de la Le Mans anul trecut.

United Autosports

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Îmi voi prelua atribuțiile cu Peugeot mai târziu în cursul anului, dar cred că LMP2 arată foarte bine anul acesta într-un campionat foarte special. „Este ceva de așteptat alături de Olly și Josh.” Directorul echipei United, Richard Dean, a adăugat că „nu s-ar putea gândi la un înlocuitor mai bun pentru cursa de la Sebring decât Paul”. United ORECA va spori seria asiatică LMP2 din Abu Dhabi la cinci mașini: se va alătura intrărilor cu o singură mașină de la Graff, High Class, Nielsen Racing și ARC Bratislava.

Pierson, care a fost anunțat de United pentru WEC 2022 de la Le Mans anul trecut, și-a făcut deja debutul pe locul 2: i s-a acordat o dispensă specială pentru a concura în deschiderea IMSA de la Daytona de weekend-ul trecut înainte de a împlini 16 ani. El a trebuit să efectueze un test special la sfârșitul anului trecut sub supravegherea oficialilor IMSA pentru a i se permite să participe.

Pierson a condus un ORECA pentru echipa PR1 Mathiasen alături de Harry Tincknell, Jonathan Bomarito și Steven Thomas la Daytona, dar nu a reușit să termine. Di Resta a finalizat una dintre rundele WEC 2019/20 alături de câștigătorii titlului P2 Filipe Albuquerque și Phil Hanson și, ulterior, s-a întors la echipă pentru o singură dată la Le Mans anul trecut. De asemenea, a câștigat LMS-ul asiatic în 2018/19 cu United și Hanson.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Anduranță găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES