Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Deși este susținut de Ferrari, Mick ar putea avea un loc la Mercedes, în viitor

  O dată cu începutul sezonului din 2021, ochii vor fi ațintiți în special, pe Mick Schumacher. Tânărul pilot, care poartă unul dintre cele mai faimoase nume din istoria F1, va concura pentru Haas.

  Desigur că formația americană nu îl va ajuta neapărat să strălucească, pentru că echipa se lupta încă la coada plutonului. Cu toate acestea, George Russell a demonstrat că poate duce monopostul Williams în Q2, de fiecare dată, deci cine spune că Mick nu ar putea face același lucru. Dacă va reuși să demonstreze că este talentat, chiar și în condițiile acestea, multe echipe de top vor dori să îi ofere un contract.

  De fapt, Toto Wolff, spune că într-o zi, Schumacher Jr, și-a putea găsi un loc la Merceds. Cu toate acestea, austriacul nu dorește să pună și mai multă presiune pe el. Wolff a discutat acest subiect cu RTL: „Aceasta este presiunea pe care nu îmi doresc să o pun pe Mick. Acum dacă ofer titlul: „Mick va fi la Mercedes într-o zi”, nu are sens.”

  „Mick are cu siguranță potențialul să concureze cu cel mai bun monopost, așa că de ce nu, cu Mercedes, în viitor? Dar acum trebuie să se concentreze pe treaba sa. Trebuie să îi oferim timp să se dezvolte. Dacă un pilot capătă experiență, nu va mai face greșeli și asta se va vedea și în viteza la care ajunge.”

  Ferrari s-ar putea să nu aprecieze declarațiile lu Wolff, totuși. Mick face parte din programul de juniori al Scuderiei și recent, a testat la Fiorano monopostul din 2018, al echipei de la Maranello.

  La Haas, Schumacher va fi coechipierul lui Nikita Mazepin, care deja și-a construit o imagine destul de rea. Va fi interesant să vedem cum se va dezvolta relația celor doi. Wolff nu crede că va reprezenta un motiv de îngrijorare.

  „Îl văd pe Mick drept o persoană care se exrima pe circuit și nu se implică în politicile din echipă. Niciunul dintre ei nu trebuie să se lupte în afara pistei. Îl văd pe Mick sigur pe el – un pilot tânăr care își cunoaște abilitățile și știe că are nevoie de timp. Acum totul se rezumă la diminuarea presiunii puse pe umerii săi. Trebuie să îl lăsăm să concureze. Haas este echipa potrivită în care să învețe”, a conchis directorul Mercedes.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss