Latest Posts

Deși este susținut de Ferrari, Mick ar putea avea un loc la Mercedes, în viitor

Vizualizări: 11449

O dată cu începutul sezonului din 2021, ochii vor fi ațintiți în special, pe Mick Schumacher. Tânărul pilot, care poartă unul dintre cele mai faimoase nume din istoria F1, va concura pentru Haas.

Desigur că formația americană nu îl va ajuta neapărat să strălucească, pentru că echipa se lupta încă la coada plutonului. Cu toate acestea, George Russell a demonstrat că poate duce monopostul Williams în Q2, de fiecare dată, deci cine spune că Mick nu ar putea face același lucru. Dacă va reuși să demonstreze că este talentat, chiar și în condițiile acestea, multe echipe de top vor dori să îi ofere un contract.

De fapt, Toto Wolff, spune că într-o zi, Schumacher Jr, și-a putea găsi un loc la Merceds. Cu toate acestea, austriacul nu dorește să pună și mai multă presiune pe el. Wolff a discutat acest subiect cu RTL: „Aceasta este presiunea pe care nu îmi doresc să o pun pe Mick. Acum dacă ofer titlul: „Mick va fi la Mercedes într-o zi”, nu are sens.”

„Mick are cu siguranță potențialul să concureze cu cel mai bun monopost, așa că de ce nu, cu Mercedes, în viitor? Dar acum trebuie să se concentreze pe treaba sa. Trebuie să îi oferim timp să se dezvolte. Dacă un pilot capătă experiență, nu va mai face greșeli și asta se va vedea și în viteza la care ajunge.”

Ferrari s-ar putea să nu aprecieze declarațiile lu Wolff, totuși. Mick face parte din programul de juniori al Scuderiei și recent, a testat la Fiorano monopostul din 2018, al echipei de la Maranello.

La Haas, Schumacher va fi coechipierul lui Nikita Mazepin, care deja și-a construit o imagine destul de rea. Va fi interesant să vedem cum se va dezvolta relația celor doi. Wolff nu crede că va reprezenta un motiv de îngrijorare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Îl văd pe Mick drept o persoană care se exrima pe circuit și nu se implică în politicile din echipă. Niciunul dintre ei nu trebuie să se lupte în afara pistei. Îl văd pe Mick sigur pe el – un pilot tânăr care își cunoaște abilitățile și știe că are nevoie de timp. Acum totul se rezumă la diminuarea presiunii puse pe umerii săi. Trebuie să îl lăsăm să concureze. Haas este echipa potrivită în care să învețe”, a conchis directorul Mercedes.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss