More

  Latest Posts

  Demonstrație de forță la Winter Rally Covasna

  Organizat de Clubul Sportiv Autocrono sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv, evenimentul aflat la ediția cu numărul 13 reușește să adune pe probele speciale din jurul comunei Comandau un număr impresionant de participanți din tara și străinătate dar, tot odată și un număr mare de fani, pasionați de motorsport.

  Cu o istorie de 13 ani în spate, aceasta etapa a reușit să adune ani la rand un număr impresionant de participanți dar și spectator.

  Ediția din acest an a adunat la linia de start 54 de echipaje, atât din tara cât și din Italia, Ungaria sau Bulgaria, lista fiind una extrem de diversificata în ceea ce privește materialul de concurs.
  Clasamentul final, după 2 zile de probe speciale dar și multa distracție a inclus 3 echipaje romanești în top 10: Simone Tempestini-Sergiu Itu cu Subaru Impreza, Dan Girtofan – Tudor Mârza cu Skoda Fabia R5 dar și Andrei Girtofan – Doru Vraja cu un Subaru N14 ȘTI.

  Cu un parcurs excepțional, echipajul NRA s-a impus fantastic în fruntea clasamentului, reușind un fantastic loc 1, urmați fiind de doua echipaje străine, Giacomo Costenaro – Pietro Elia Ometto pe locul 2 dar și Battistolli Alberto – Pons Fabrizia cu o Skoda Fabia R5 pe locul 3.

  “Covasna Winter Rally a fost primul raliu din an pentru noi. Am luat startul cu un Subaru Impreza preparat de către H Motorsport cu singurul scop de a ne distra și a ne dezmorți după pauza dintre ani. Putem spune că ne-am atins ambele ținte! A fost un raliu cu foarte mulți spectatori (cărora le și mulțumim pe aceasta cale), și ne bucuram că am putut să facem spectacol”, au declarat cei doi membrii ai echipajului cu numărul 1.

  Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea

  Photocredit: GP24 Author, Ana Maria Florea


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss