Latest Posts

Demonstrație de forță la Winter Rally Covasna

Vizualizări: 22745

Organizat de Clubul Sportiv Autocrono sub egida Federației Romane de Automobilism Sportiv, evenimentul aflat la ediția cu numărul 13 reușește să adune pe probele speciale din jurul comunei Comandau un număr impresionant de participanți din tara și străinătate dar, tot odată și un număr mare de fani, pasionați de motorsport.

Cu o istorie de 13 ani în spate, aceasta etapa a reușit să adune ani la rand un număr impresionant de participanți dar și spectator.

Ediția din acest an a adunat la linia de start 54 de echipaje, atât din tara cât și din Italia, Ungaria sau Bulgaria, lista fiind una extrem de diversificata în ceea ce privește materialul de concurs.
Clasamentul final, după 2 zile de probe speciale dar și multa distracție a inclus 3 echipaje romanești în top 10: Simone Tempestini-Sergiu Itu cu Subaru Impreza, Dan Girtofan – Tudor Mârza cu Skoda Fabia R5 dar și Andrei Girtofan – Doru Vraja cu un Subaru N14 ȘTI.

Cu un parcurs excepțional, echipajul NRA s-a impus fantastic în fruntea clasamentului, reușind un fantastic loc 1, urmați fiind de doua echipaje străine, Giacomo Costenaro – Pietro Elia Ometto pe locul 2 dar și Battistolli Alberto – Pons Fabrizia cu o Skoda Fabia R5 pe locul 3.

“Covasna Winter Rally a fost primul raliu din an pentru noi. Am luat startul cu un Subaru Impreza preparat de către H Motorsport cu singurul scop de a ne distra și a ne dezmorți după pauza dintre ani. Putem spune că ne-am atins ambele ținte! A fost un raliu cu foarte mulți spectatori (cărora le și mulțumim pe aceasta cale), și ne bucuram că am putut să facem spectacol”, au declarat cei doi membrii ai echipajului cu numărul 1.

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: GP24 Author, Ana Maria Florea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Ana Maria Florea

Latest Posts

Don't Miss