GP24 Media

LATEST POSTS

Delta International susține parcursul constănțeanului Alex Cascatău în cursele internaționale din 2021.

Cascatau
Vizualizări: 14203

Cunoscutul service constănțean multimarcă Delta International vine alături de Alex Cascatău, care va bifa un nou sezon complet în Europa ce include și apărarea titlurilor câștigate în 2020 în GT & Prototype Challenge.

Alex Cascatău, campion în Romanian Endurance Series (RES) și al GT & Prototype Challenge, campionatul cu cele mai puternice modele de sub umbrela Supercar Challenge BeNeLux, va beneficia de susținerea Delta International în acest an competițional. Cascatău și service-ul Delta International, singurul service autorizat IVECO din zona Dobrogei, nu împart doar zona de origini ci și dorința de a face performanță și de a lucra după cele mai înalte standarde.

Cascatău

Cu o vechime în domeniu de 15 ani, Delta International este unul dintre cele mai mari service-uri multimarcă din zona de sud-est a României. Experiența obținută în toți acești ani, dar și investițiile însemnate, au permis Delta International să opereze conform tuturor standardelor și normelor europene. Service-ul oferă servicii în toate ariile de operațiuni mecanice (inclusiv lucrări la caroserie, diagnoză a autovehiculelor în garanție și post-garanție), atât pentru autovehicule cât și pentru autocamioane.

Cu o rețea extinsă de aprovizionare ce acoperă întreaga Europă, Delta International asigură clienților săi proceduri complexe ce se realizează în timp scurt fără a se face rabat de la calitate. Spațiul de lucru generos al service-ului din Constanța, cu o suprafață de 2,500 m2, include 30 de posturi de lucru și are autorizație RAR.

Cascatau

Delta International se adaugă celorlalți parteneri ce-l susțin pe Alex în cel de-al doilea sezon pe care-l va bifa alături de Alain Berg și Baticonsult Racing în competitiva categorie CN a GT & Prototype Challenge. Întins pe șapte etape, sezonul 2021 propune întâlniri pe circuite celebre precum Spa-Francorchamps, Assen sau Hockenheim, iar grila se anunță a fi foarte competitivă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pentru Alex este un moment special, acesta fiind primul partener din orașul natal care se implică în susținerea carierei sale: „Mă bucur să am suportul celor de la Delta International, service multi-marcă autorizat IVECO, în sezonul 2021. Atât eu cât și cei de la Delta International milităm pentru același nivel de profesionalism. Sunt sigur că vom reuși împreună să ajungem pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în competițiile pe care le vizez în stagiunea ce va începe curând și, în plus, sunt nerăbdător să mă întorc acasă pentru a putea concura alături de Delta International și în fața fanilor constănțeni.”

Mai multe știri despre Alex Cascatău găsiți AICI.

Sursa: West Competition Racing / Mihai Fira
Photocredit: Rob Blank / Federico Vecchio
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES