More

  Latest Posts

  Delta International susține parcursul constănțeanului Alex Cascatău în cursele internaționale din 2021.

  Cunoscutul service constănțean multimarcă Delta International vine alături de Alex Cascatău, care va bifa un nou sezon complet în Europa ce include și apărarea titlurilor câștigate în 2020 în GT & Prototype Challenge.

  Alex Cascatău, campion în Romanian Endurance Series (RES) și al GT & Prototype Challenge, campionatul cu cele mai puternice modele de sub umbrela Supercar Challenge BeNeLux, va beneficia de susținerea Delta International în acest an competițional. Cascatău și service-ul Delta International, singurul service autorizat IVECO din zona Dobrogei, nu împart doar zona de origini ci și dorința de a face performanță și de a lucra după cele mai înalte standarde.

  Cascatău

  Cu o vechime în domeniu de 15 ani, Delta International este unul dintre cele mai mari service-uri multimarcă din zona de sud-est a României. Experiența obținută în toți acești ani, dar și investițiile însemnate, au permis Delta International să opereze conform tuturor standardelor și normelor europene. Service-ul oferă servicii în toate ariile de operațiuni mecanice (inclusiv lucrări la caroserie, diagnoză a autovehiculelor în garanție și post-garanție), atât pentru autovehicule cât și pentru autocamioane.

  Cu o rețea extinsă de aprovizionare ce acoperă întreaga Europă, Delta International asigură clienților săi proceduri complexe ce se realizează în timp scurt fără a se face rabat de la calitate. Spațiul de lucru generos al service-ului din Constanța, cu o suprafață de 2,500 m2, include 30 de posturi de lucru și are autorizație RAR.

  Cascatau

  Delta International se adaugă celorlalți parteneri ce-l susțin pe Alex în cel de-al doilea sezon pe care-l va bifa alături de Alain Berg și Baticonsult Racing în competitiva categorie CN a GT & Prototype Challenge. Întins pe șapte etape, sezonul 2021 propune întâlniri pe circuite celebre precum Spa-Francorchamps, Assen sau Hockenheim, iar grila se anunță a fi foarte competitivă.

  Pentru Alex este un moment special, acesta fiind primul partener din orașul natal care se implică în susținerea carierei sale: „Mă bucur să am suportul celor de la Delta International, service multi-marcă autorizat IVECO, în sezonul 2021. Atât eu cât și cei de la Delta International milităm pentru același nivel de profesionalism. Sunt sigur că vom reuși împreună să ajungem pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în competițiile pe care le vizez în stagiunea ce va începe curând și, în plus, sunt nerăbdător să mă întorc acasă pentru a putea concura alături de Delta International și în fața fanilor constănțeni.”

  Mai multe știri despre Alex Cascatău găsiți AICI.

  Sursa: West Competition Racing / Mihai Fira

  Photocredit: Rob Blank / Federico Vecchio


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss