Latest Posts

Declarațiile lui Hamilton după Grand Prix-ul Turciei

Vizualizări: 15094

„Știam că va fi un weekend dificil”, a declarat Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial, în Formula 1. „Nu am fost chiar atât de dezamăgiți de performanța din calificări. Știam că am pășit pe picior greșit, dar am făcut tot ce am putut și am învățat repede. Noi nu învinovățim pe nimeni; ștergem cu buretele și continuăm să învățam, performăm mai bine și comunicăm mai mult, ca să putem să înaintăm, dar nu poți fi mereu perfect.”

„Astăzi am avut acel moment micuț, la începutul cursei, cu pneurile noi, când nu am putut trece de Seb, pentru câteva tururi, îl vedeam și pe Albon aproape și mă gândeam: cursa asta – podiumul acesta, îmi scapă printre degete; dar mi-am ținut capul plecat și am continuat să cred și să ridic ritmul.”

„Știu că mereu spun că îmi depășește orice vis, însă, într-un fel, cred că am visat la asta, în secret, toată viața, dar mi s-a părut intangibil. Îmi amintesc că îl priveam pe Michael câștigând toate acele campionate, și noi, toți piloții, facem tot ce putem ca să obținem un titlu sau două, pentru că este extrem de dificil.”

„Șapte e deja greu de imaginat. Când lucrezi cu un grup de oameni, atât de special și chiar comunici și ai încredere, și vă ascultați unul pe celălalt, nu există limite în ceea ce poți face. Sunt atât de fericit de ceea ce am obținut cu echipa aceasta și pentru că au atâta încredere în mine. Dar asta vine o dată cu experiența.”

„Cred că e foarte important pentru toți copiii să vadă asta și să nu îi asculte pe cei care spun că nu pot obține ce doresc. Visați la imposibil și apoi materializați totul. E multă muncă, trebuie să iți urmărești visul în continuu și să nu renunți sau să te îndoiești de capacitățile tale.”

Mai rămâne să aflăm, cât de mult va ridica Hamilton ștacheta pentru generațiile următoare.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: formula1.com
Photocredit: essentiallysports.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

formula1.com

Latest Posts

Don't Miss