Latest Posts

Declarația lui Marion Grosjean după incidentul de ieri, din Bahrain

Vizualizări: 25743

„Normal că nu am dormit azi-noapte! Ca să fiu sinceră, nu prea știu ce să scriu. Știu doar că ar fi bine să o fac. Mă ajută întotdeauna. În orice caz, în această dimineață, nu-mi găsesc ușor cuvintele. Asta o să îl facă să râdă, pe el, cel care știe cât de mult îmi place să vorbesc. El, căruia îi scriu eu atât de multe.

Apoi, nu am știut ce poză să postez. Ce imagine să păstrez de ieri? Cu flăcările? Cu el, fiind ținut în brațe de salvatorii săi? Cu monopostul distrus? Am ales-o pe asta, într-un mod prostesc. Pentru că amândoi purtam același tricou cu titlul GP2. Încă mai dorm câteodată îmbrăcată în el. Aș fi preferat totuși să scrie super-erou pe el, în loc de campion, dar dacă trebuie, vom face unul la comandă. Pentru copii desigur, pentru că așa am explicat inexplicabilul.

Pe Twitter, azi-noapte târziu, am folosit cuvintele necesare, pentru a reuși să îi protejez, mai presus de orice (pe copii). Am menționat „scutul de iubire” care l-a protejat. Azi trebuie să găsesc alte expresii, să vin cu alte fraze raționale, ca să spun ce simt. Dar le vom găsi împreună.

Vreau să le mulțumesc domnilor din mașina medicală. Vreau să îi mulțumesc lui Jean Todt pentru prietenie și umanitatea infailibilă. De asemnea, vă sunt recunoscătoare tuturor celor care v-ați exprimat îngrijorarea, sprijinul, afecțiunea, bunătatea, toate contează enorm de mult pentru noi.

Îi mulțumesc familiei lui Jules Bianchi; tatălui său Philippe, la care mă gândesc constant. Lui Jules. Lui Kevin Magnussen pentru cuvintele sale. Echipei de la Canal+ pentru sensibilitate. O să uit să menționez pe cineva, vă rog să mă iertați.

Le mulțumesc și copiilor noștri care l-au împins să iasă afară din flăcări. Sunt recunoscătoare curajului său, determinării, puterii, iubirii, antrenamentului fizic, care probabil că l-a ținut în viață (Kim, Dan, vă iubesc). Nu a fost vorba despre un singur miracol ieri, ci de mai multe. Vă îmbrățișez pe toți.” (Marion Grosjean)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Declarația lui Marion Grosjean după incidentul de ieri, din Bahrain

Romain Grosjean este acum internat într-un spital din Bahrain, în apropiere de Riffa, unde îi sunt tratate arsurile de pe mâini. Medicii sunt optimiști, și deși au recomandat repaus, cel puțin în următoarea cursă, francezul va fi externat marți. În Marele Premiu al Sakhir-ului va fi înlocuit de Pietro Fittipaldi. Acum așteptăm doar să vedem dacă Grand Prix-ul Bahrain-ului va fi ultima sa cursă din Formula 1, sau va reveni pentru finalul sezonului de la Abu Dhabi.

Sursa: GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă

Latest Posts

Don't Miss