More

  Latest Posts

  Declarația lui Marion Grosjean după incidentul de ieri, din Bahrain

  „Normal că nu am dormit azi-noapte! Ca să fiu sinceră, nu prea știu ce să scriu. Știu doar că ar fi bine să o fac. Mă ajută întotdeauna. În orice caz, în această dimineață, nu-mi găsesc ușor cuvintele. Asta o să îl facă să râdă, pe el, cel care știe cât de mult îmi place să vorbesc. El, căruia îi scriu eu atât de multe.

  Apoi, nu am știut ce poză să postez. Ce imagine să păstrez de ieri? Cu flăcările? Cu el, fiind ținut în brațe de salvatorii săi? Cu monopostul distrus? Am ales-o pe asta, într-un mod prostesc. Pentru că amândoi purtam același tricou cu titlul GP2. Încă mai dorm câteodată îmbrăcată în el. Aș fi preferat totuși să scrie super-erou pe el, în loc de campion, dar dacă trebuie, vom face unul la comandă. Pentru copii desigur, pentru că așa am explicat inexplicabilul.

  Pe Twitter, azi-noapte târziu, am folosit cuvintele necesare, pentru a reuși să îi protejez, mai presus de orice (pe copii). Am menționat „scutul de iubire” care l-a protejat. Azi trebuie să găsesc alte expresii, să vin cu alte fraze raționale, ca să spun ce simt. Dar le vom găsi împreună.

  Vreau să le mulțumesc domnilor din mașina medicală. Vreau să îi mulțumesc lui Jean Todt pentru prietenie și umanitatea infailibilă. De asemnea, vă sunt recunoscătoare tuturor celor care v-ați exprimat îngrijorarea, sprijinul, afecțiunea, bunătatea, toate contează enorm de mult pentru noi.

  Îi mulțumesc familiei lui Jules Bianchi; tatălui său Philippe, la care mă gândesc constant. Lui Jules. Lui Kevin Magnussen pentru cuvintele sale. Echipei de la Canal+ pentru sensibilitate. O să uit să menționez pe cineva, vă rog să mă iertați.

  Le mulțumesc și copiilor noștri care l-au împins să iasă afară din flăcări. Sunt recunoscătoare curajului său, determinării, puterii, iubirii, antrenamentului fizic, care probabil că l-a ținut în viață (Kim, Dan, vă iubesc). Nu a fost vorba despre un singur miracol ieri, ci de mai multe. Vă îmbrățișez pe toți.” (Marion Grosjean)

  romain 1

  Romain Grosjean este acum internat într-un spital din Bahrain, în apropiere de Riffa, unde îi sunt tratate arsurile de pe mâini. Medicii sunt optimiști, și deși au recomandat repaus, cel puțin în următoarea cursă, francezul va fi externat marți. În Marele Premiu al Sakhir-ului va fi înlocuit de Pietro Fittipaldi. Acum așteptăm doar să vedem dacă Grand Prix-ul Bahrain-ului va fi ultima sa cursă din Formula 1, sau va reveni pentru finalul sezonului de la Abu Dhabi.

  Sursa: GP24 Editor in Chief - Ana Dănilă

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss