Latest Posts

Decizie FIA și organizatorului: Cursa F1 de la Bahrain fără spectatori.

Vizualizări: 12169

Deoarece răspândirea virusului are amploare tot mai mare, cei din Formula 1 au luat decizia ca cursa din Bahrain nu v-a avea și fanii alături de ei. Totodată acesta afectează și lumea motorsportului, iar organizatorii au decis să se desfășoare cursa fără fani în tribune, acesta find singura măsură care din păcate se v-a vedea mult mai des la evenimentele motorsportului.

Decizie FIA și organizatorului: Cursa F1 de la Bahrain fără spectatori.

Singura variantă, cea mai bună și de actualitate, împotriva virusului este ca fanii să urmărească în Mass-Media, TV, etc., ori să folosească aplicația live streaming cei care doresc să urmeze cursa, pot face acest lucru din fata televizorului sau pe platforma de live streaming.

Deoarece numărul țărilor afectate este în creștere în fiecare zi. Duminică dimineața a ost făcut public printr-un comunicat de presă.  Tot la câteva ore distanță, după ce mai multe regiuni din Italia au puse în carantină, dar nu a scapăt nici sediul Ferrari, adică Modena.

Nu a scăpat nici țara noastră, mai exact la manifeste cu peste 1000 de oameni sunt categoric interzise, În România, s-a dat un comunicat în care sunt interzise, dar există șansa ca la sfârșitul luni la Râșnov-Brașov, acolo unde se v-a tine Etapa de Viteză În Coastă, așteptându-se decizia Federației.Mai multe detalii în publicațiile următoare.

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss