More

  Latest Posts

  Decizie FIA și organizatorului: Cursa F1 de la Bahrain fără spectatori.

  Deoarece răspândirea virusului are amploare tot mai mare, cei din Formula 1 au luat decizia ca cursa din Bahrain nu v-a avea și fanii alături de ei. Totodată acesta afectează și lumea motorsportului, iar organizatorii au decis să se desfășoare cursa fără fani în tribune, acesta find singura măsură care din păcate se v-a vedea mult mai des la evenimentele motorsportului.

  Singura variantă, cea mai bună și de actualitate, împotriva virusului este ca fanii să urmărească în Mass-Media, TV, etc., ori să folosească aplicația live streaming cei care doresc să urmeze cursa, pot face acest lucru din fata televizorului sau pe platforma de live streaming.

  Deoarece numărul țărilor afectate este în creștere în fiecare zi. Duminică dimineața a ost făcut public printr-un comunicat de presă.  Tot la câteva ore distanță, după ce mai multe regiuni din Italia au puse în carantină, dar nu a scapăt nici sediul Ferrari, adică Modena.

  Nu a scăpat nici țara noastră, mai exact la manifeste cu peste 1000 de oameni sunt categoric interzise, În România, s-a dat un comunicat în care sunt interzise, dar există șansa ca la sfârșitul luni la Râșnov-Brașov, acolo unde se v-a tine Etapa de Viteză În Coastă, așteptându-se decizia Federației.Mai multe detalii în publicațiile următoare.

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss