GP24 Media

LATEST POSTS

Debut în forță la CNVC pentru piloții clubului Krepelka Motorsport.

Krepelka
Vizualizări: 10739

Două competiții automobilistice importante din calendarul intern au demarat în weekend, iar piloții clubului timișorean Krepelka Motorsport au fost la înălțime. Sâmbătă, la Adâncata, în Campionatul Național de Viteză pe Circuit Istorice, Mihai Alexandrescu a ocupat locul întâi la Dacia Revival, poziția secundă la A2B2 și a încheiat pe trei la I2.

El a participat și la etapa inaugurală a Campionatului Național de Viteză în Coastă, desfășurată la Cheile Grădiștei. Alexandrescu a fost primul la Dacia Revival, a ocupat locul al doilea la A1B1 și s-a clasat pe poziția a treia la I2.

Tot la Cheilea Grădiștei, campionul național Alexandru Krepelka s-a impus la clasa N1, dominând atât calificările cronometrate, cât și concursul propriu-zis, cu 14,5 secunde avans față de ocupantul poziției secunde.

De asemenea, pilotul timișorean a încheiat pe locul al treilea la grupa N, după două Mitsubishi Lancer Evo, mașini care generează mult mai mulți cai-putere. De la CS Krepelka Motorsport au mai participat la prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă piloții Alin Cristea și Dragoș Savloschi. Primul a luat startul la clasa 1.600 cc și în ciuda unei evoluții bune a fost urmărit de ghinion, având probleme la mașină. Savloschi, aflat în acest sezon la volanul unui monopost, a fost nevoit să abandoneze din motive tehnice.

„Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group)”, a declarat Alexandru Krepelka, campion național la viteză în coastă și totodată președintele clubului Krepelka Motorsport.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: FocusTim / Alexandru Krepelka
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES