More

  Latest Posts

  Debut în forță la CNVC pentru piloții clubului Krepelka Motorsport.

  Două competiții automobilistice importante din calendarul intern au demarat în weekend, iar piloții clubului timișorean Krepelka Motorsport au fost la înălțime. Sâmbătă, la Adâncata, în Campionatul Național de Viteză pe Circuit Istorice, Mihai Alexandrescu a ocupat locul întâi la Dacia Revival, poziția secundă la A2B2 și a încheiat pe trei la I2.

  El a participat și la etapa inaugurală a Campionatului Național de Viteză în Coastă, desfășurată la Cheile Grădiștei. Alexandrescu a fost primul la Dacia Revival, a ocupat locul al doilea la A1B1 și s-a clasat pe poziția a treia la I2.

  Tot la Cheilea Grădiștei, campionul național Alexandru Krepelka s-a impus la clasa N1, dominând atât calificările cronometrate, cât și concursul propriu-zis, cu 14,5 secunde avans față de ocupantul poziției secunde.

  De asemenea, pilotul timișorean a încheiat pe locul al treilea la grupa N, după două Mitsubishi Lancer Evo, mașini care generează mult mai mulți cai-putere. De la CS Krepelka Motorsport au mai participat la prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă piloții Alin Cristea și Dragoș Savloschi. Primul a luat startul la clasa 1.600 cc și în ciuda unei evoluții bune a fost urmărit de ghinion, având probleme la mașină. Savloschi, aflat în acest sezon la volanul unui monopost, a fost nevoit să abandoneze din motive tehnice.

  „Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni (Rossini), Dan Lazăr (Ducodan), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Crețu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Radu Badea (Super Ball) și Bogdan Bragadiru (Ishtar Internet Group)”, a declarat Alexandru Krepelka, campion național la viteză în coastă și totodată președintele clubului Krepelka Motorsport.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: FocusTim / Alexandru Krepelka

  Photocredit: Krepelka Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss