GP24 Media

LATEST POSTS

Debut cu “bune și rele” pentru GP24 Esports CNDC

Vizualizări: 15267

Sâmbătă 18 Aprilie a avut loc prima etapă din Campionatul Național Digital de Circuit la Silverstone. Echipa noastră a avut reprezentanți în ambele divizii.

Performerul etapei a fost Florin Botea. El a reușit să obțină rezultate bune pentru prima rundă. Acesta încheie prima manșă de concurs a diviziei A pe locul 7. În manșa a doua, Florin a fost foarte aproape de podium, el terminând cursa pe locul 4.

Robert Prepeliță încheie cu bine o etapă dificilă. Prima cursă l-a găsit pe locul 19, iar în a doua a încheiat pe 24.

Din păcate, Leo Borlovan a fost nevoit să abandoneze în ambele curse. Dar el s-a evidențiat prin timpi competitivi în precalificările etapei.

Trecem acum la divizia B. Juniorul echipei, Bogdan Duma a avut parte de o primă manșă grea, el terminând pe locul 26, dar în cursa a doua, a reușit să tragă tare și încheie manșa de concurs pe locul 9.

Sebastian Pencea a avut parte de un parcurs constant și termină cursele pe locurile 13(runda 1) și 17(runda 2).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Din păcate, cel de-al treilea membru al echipei, Daniel Chiva nu s-a calificat.

În clasamentul echipelor, ne-am clasat pe locul 3.

Următoarea etapă din CNDC se va ține pe Red Bull Ring în data de 24 Aprilie și acolo vom fi tot în aceeași formulă!

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: GP24 Esports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES