More

  Latest Posts

  De la star european la star mondial: McErlean impresionează la Monza

  Josh McErlean a profitat din plin de experiența acumulată la evenimentele de închidere ale sezonului FIA European Rally Championship din Ungaria și Gran Canaria, pentru a obține puncte în categoria World Rally Championship 3, în P17, la ACI Rally Monza la începutul acestei luni.

  McErlean a obținut un impresionant P11 la debutul său ERC la Rally Hungary, conducând un Hyundai i20 R5, susținut de Motorsport Ireland Rally Academy, înainte de a ajunge în top 20 în ERC, la Raliul Islas Canarias. El a fost, de asemenea, susținut de Hyundai când a participat la finala Campionatului Mondial de Raliuri FIA de la Monza, a doua sa apariție în serie.

  „Sunt absolut încântat că am ajuns la sfârșitul unui eveniment atât de istovitor și am obținut un rezultat atât de grozav, pentru mine, Motorsport Ireland Rally Academy și Hyundai Motorsport Customer Racing”, a spus McErlean, care a terminat pe locul șapte în clasă, alături de copilotul Keaton Williams.

  „A fost un vis împlinit să concurez la acest eveniment și a trebuit să profit la maximum de această ocazie. Sunt cu adevărat îndatorat față de cei care și-au pus încrederea în mine, Motorsport Ireland Rally Academy, John Coyne și, bineînțeles, Hyundai Motorsport Customer Racing. Ce modalitate minunată de a încheia anul. ”

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss