Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  De la star european la star mondial: McErlean impresionează la Monza

  Josh McErlean a profitat din plin de experiența acumulată la evenimentele de închidere ale sezonului FIA European Rally Championship din Ungaria și Gran Canaria, pentru a obține puncte în categoria World Rally Championship 3, în P17, la ACI Rally Monza la începutul acestei luni.

  McErlean a obținut un impresionant P11 la debutul său ERC la Rally Hungary, conducând un Hyundai i20 R5, susținut de Motorsport Ireland Rally Academy, înainte de a ajunge în top 20 în ERC, la Raliul Islas Canarias. El a fost, de asemenea, susținut de Hyundai când a participat la finala Campionatului Mondial de Raliuri FIA de la Monza, a doua sa apariție în serie.

  „Sunt absolut încântat că am ajuns la sfârșitul unui eveniment atât de istovitor și am obținut un rezultat atât de grozav, pentru mine, Motorsport Ireland Rally Academy și Hyundai Motorsport Customer Racing”, a spus McErlean, care a terminat pe locul șapte în clasă, alături de copilotul Keaton Williams.

  „A fost un vis împlinit să concurez la acest eveniment și a trebuit să profit la maximum de această ocazie. Sunt cu adevărat îndatorat față de cei care și-au pus încrederea în mine, Motorsport Ireland Rally Academy, John Coyne și, bineînțeles, Hyundai Motorsport Customer Racing. Ce modalitate minunată de a încheia anul. ”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss