More

  Latest Posts

  De la Rosa îl avertizează pe Sainz: „Presiunea este uriașă la Maranello.”

  Miercuri, 27 ianuarie, Carlos Sainz Jr, și-a făcut debutul alături de Ferrari, într-o sesiune de teste la Fiorano, cu monopostul SF71H, din 2018. Pilotul de teste de la Maranello, din 2013 și 2014, Pedro De la Rosa, a urmărit cu atenție, performanța lui Sainz.

  Fostul pilot, actual comentator pentru Movistar TV, și-a amintit de propria sa experiență la volanul unui monopost roșu: „Ferrari este mai mult decât o simplă echipă de Formula 1. Este mai complexă. Am stat acolo doar pentru doi ani, ca pilot de teste, dar pentru mine, a fost o experiență unică. Toți se visează într-un monopost Ferrari. Te marchează pentru totdeauna. Carlos trebuie să fie mândru”, a explicat.

  În același timp, Pedro De la Rosa, îl avertizează pe Sainz: „Presiunea este uriașă la Maranello. Dar are o experiență de cinci sezoane în F1, iar ultimul, alături de McLaren, a fost cu adevărat spectaculos. Nu trebuie să se gândească la situația actuală de pe glob, sau la sezonul dezastruos pe care l-a avut Ferrari în 2020, ci doar la performanta sa. Este o oportunitate unică, să ajungi la Ferrari, iar el este pregătit.”

  Fostul pilot de la Arrows, Jaguar, McLaren, Sauber și HRT, așteaptă cu nerăbdare și revenirea lui Alonso în Formula 1: „Sunt speranțe mari, în ceea ce îl privește, sunt primul care așteaptă să vadă ce va face. După doi ani, avem doi piloți foarte buni, în două echipe puternice.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss