Latest Posts

De la Rosa îl avertizează pe Sainz: „Presiunea este uriașă la Maranello.”

Vizualizări: 17449

Miercuri, 27 ianuarie, Carlos Sainz Jr, și-a făcut debutul alături de Ferrari, într-o sesiune de teste la Fiorano, cu monopostul SF71H, din 2018. Pilotul de teste de la Maranello, din 2013 și 2014, Pedro De la Rosa, a urmărit cu atenție, performanța lui Sainz.

Fostul pilot, actual comentator pentru Movistar TV, și-a amintit de propria sa experiență la volanul unui monopost roșu: „Ferrari este mai mult decât o simplă echipă de Formula 1. Este mai complexă. Am stat acolo doar pentru doi ani, ca pilot de teste, dar pentru mine, a fost o experiență unică. Toți se visează într-un monopost Ferrari. Te marchează pentru totdeauna. Carlos trebuie să fie mândru”, a explicat.

În același timp, Pedro De la Rosa, îl avertizează pe Sainz: „Presiunea este uriașă la Maranello. Dar are o experiență de cinci sezoane în F1, iar ultimul, alături de McLaren, a fost cu adevărat spectaculos. Nu trebuie să se gândească la situația actuală de pe glob, sau la sezonul dezastruos pe care l-a avut Ferrari în 2020, ci doar la performanta sa. Este o oportunitate unică, să ajungi la Ferrari, iar el este pregătit.”

Fostul pilot de la Arrows, Jaguar, McLaren, Sauber și HRT, așteaptă cu nerăbdare și revenirea lui Alonso în Formula 1: „Sunt speranțe mari, în ceea ce îl privește, sunt primul care așteaptă să vadă ce va face. După doi ani, avem doi piloți foarte buni, în două echipe puternice.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss