Latest Posts

De Ferran suprimând “furia” pe fondul rezultatelor McLaren

Vizualizări: 18133

Directorul sportiv al lui McLaren, Gil de Ferran, spune că trebuie să-și păstreze capacul asupra spiritului său competitiv, ceea ce îl face “supărat” în timpul luptelor echipei de Formula 1.

De Ferran și-a luat rolul de director sportiv în vara după o criză de management de la McLaren, care a inclus plecarea lui Eric Boullier.

McLaren a promis mult pentru anul 2018, după ce a lăsat Honda să treacă la Renault, dar această mișcare și-a expus propriile defecte după ce a petrecut ultimele trei sezoane criticând furnizorul de motoare.

În Japonia, săptămâna trecută, McLaren a fost cea mai lentă dintre cele 10 echipe, chiar și în spatele Williams.

“Personal, cum pot face acest lucru? Spiritul meu competitiv mă face să fiu supărat, foarte sincer”, a declarat de Ferran atunci când a fost întrebat despre modul în care el simte nivelul de performanță al echipei McLaren.

“În inima mea sunt foarte competitivă și vreau să câștig, trebuie să parchez asta și să mențin disciplina și stabilitatea și așa mai departe și așa mai departe.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Dar crede-mă că am multe sentimente puternice în interior. Vreau să fiu competitivă.”

McLaren a spus mai devreme în acest sezon că una dintre caracteristicile MCL33 a însemnat că ar putea diagnostica o problemă fundamentală pe windtunnel, deoarece problemele apăreau doar pe traseul cursei.

Acest lucru a limitat actualizările și a determinat ca echipa să se estompeze în ordinea în care se desfășoară, iar performanța de la Suzuka o reflectă.

“Niciodată nu știi exact unde vei fi dintr-o perspectivă competitivă, deoarece obiectivele se mișcă mereu”, a spus de Ferran.

“Niciodată nu știți cum va reacționa mașina adversă la diferite condiții, nu știți ce evoluții aduc, nu știți dacă unele lucruri pe care le faceți sunt de lucru 1000%.

“Cu toate acestea, după ce am spus acest lucru, ne-am așteptat [Japonia] să fie un weekend dificil”.

În Japonia, Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne s-au calificat mai încet decât oricine, cu excepția Marcus Ericsson.

De Ferran a declarat după cursa că echipa a trebuit să fie mulțumită de ritmul relativ puternic al cursei, după ce a reușit să treacă două mașini Williams.

“La Suzuka rezultatul final nu a fost mare, dar ultimele două săptămâni au fost netede din punct de vedere operațional”, a spus el.

“Echipa noastră de strategie face o treabă bună în maximizarea tuturor oportunităților care ne vin în cale, uneori vin, uneori nu.

“Piloții se descurcă bine. Dacă putem găsi un pic mai mult ritm, putem fi în vânătoare.

“Am fost destul de dezamăgit de ritmul nostru de calificare, dar m-am simțit mai pozitiv în cursa”.

Photocredit: Formula 1 World Championship Ltd.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss