Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  De ce Villeneuve crede că Hamilton este „mult mai bun” decât Schumacher

  Campionul Mondial F1 din 1997, Jacques Villeneuve a explicat de ce simte că Lewis Hamilton este un campion mai mare decât Michael Schumacher.

  Cariera „curată” și „foarte impresionantă” din Formula 1 a lui Lewis Hamilton îl face un campion mondial mai mare decât Michael Schumacher, potrivit lui Jacques Villeneuve.

  Villeneuve spune că îl cotează pe Hamilton – care a fost încoronat de cinci ori campion mondial – „mult mai bun” decât Schumacher într-un interview recent cu Reuters.

  Când a fost întrebat cum ar justifica această afirmație, Villeneuve le-a spus celor de la Sky: „Pentru că și-a avut cariera întotdeauna curată. Nu a recurs niciodată la acțiuni chestionabile pentru a câștiga și este tot timpul în formă de top. A fost foarte impresionant.”

  Canadianul l-a bătut pe Schumacher în 1997 pentru titlu în circumstanțe controversate, după ce Schumacher l-a lovit pe Villeneuve intenționat în ultima rundă a sezonului. Acțiunile lui Schumacher ducând la descalificarea sa din clasamentul piloților de anul acela.

  Record-man-ul F1 al tuturor timpurilor, de asemenea a fost implicat într-o coliziune în ultima etapă din 1994, cu rivalul său de atunci, Damon Hill, coliziune care a rezultat în abandonul ambilor piloți și în victorie în clasamentu per total pentru Schumacher, acesta devenind campion mondial.

  Succesul recent al lui Hamilton l-a văzut depășind recordul de pole position-uri al lui Schumacher, iar în același timp îl vede apropiindu-se de recordurile de victorii și de titluri mondiale ale germanului.

  Întrebat dacă este de părere că Hamilton nu este la fel de apreciat ca alți piloți Villeneuve a spus:

  „Este greu de spus din exterior ce fac cu adevărat, acum vedem multe prin social media, nu știi ce este real și ce este fals

  „Este foarte greu și în mod normal asta are un efect pozitiv asupra fanilor, dar uneori efectul este negativ.

  „În mod normal ești iubit după ce mori, sau mult mai târziu.”  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss