GP24 Media

LATEST POSTS

De ce Villeneuve crede că Hamilton este „mult mai bun” decât Schumacher

Vizualizări: 13178

Campionul Mondial F1 din 1997, Jacques Villeneuve a explicat de ce simte că Lewis Hamilton este un campion mai mare decât Michael Schumacher.

Cariera „curată” și „foarte impresionantă” din Formula 1 a lui Lewis Hamilton îl face un campion mondial mai mare decât Michael Schumacher, potrivit lui Jacques Villeneuve.

Villeneuve spune că îl cotează pe Hamilton – care a fost încoronat de cinci ori campion mondial – „mult mai bun” decât Schumacher într-un interview recent cu Reuters.

Când a fost întrebat cum ar justifica această afirmație, Villeneuve le-a spus celor de la Sky: „Pentru că și-a avut cariera întotdeauna curată. Nu a recurs niciodată la acțiuni chestionabile pentru a câștiga și este tot timpul în formă de top. A fost foarte impresionant.”

Canadianul l-a bătut pe Schumacher în 1997 pentru titlu în circumstanțe controversate, după ce Schumacher l-a lovit pe Villeneuve intenționat în ultima rundă a sezonului. Acțiunile lui Schumacher ducând la descalificarea sa din clasamentul piloților de anul acela.

Record-man-ul F1 al tuturor timpurilor, de asemenea a fost implicat într-o coliziune în ultima etapă din 1994, cu rivalul său de atunci, Damon Hill, coliziune care a rezultat în abandonul ambilor piloți și în victorie în clasamentu per total pentru Schumacher, acesta devenind campion mondial.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Succesul recent al lui Hamilton l-a văzut depășind recordul de pole position-uri al lui Schumacher, iar în același timp îl vede apropiindu-se de recordurile de victorii și de titluri mondiale ale germanului.

Întrebat dacă este de părere că Hamilton nu este la fel de apreciat ca alți piloți Villeneuve a spus:

„Este greu de spus din exterior ce fac cu adevărat, acum vedem multe prin social media, nu știi ce este real și ce este fals

„Este foarte greu și în mod normal asta are un efect pozitiv asupra fanilor, dar uneori efectul este negativ.

„În mod normal ești iubit după ce mori, sau mult mai târziu.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES