GP24 Media

LATEST POSTS

De ce se întoarce Audi la Sportscars?

Vizualizări: 28226

Pe măsură ce alți producători participă la programele lor motorsports, de ce și-a luat Audi un angajament față de LMDh?

Se clasează, de departe, drept cele mai bune știri pentru cursele de anduranță într-un 2020 traumatic, dar cum și de ce a reușit Audi să primească confirmarea board-ului unui program Sportscar de top din 2023?

Se pare că există mai mulți factori cheie în joc:

Convergența dintre regulile ACO și IMSA, care permit oricărui participant la viitoarele regulamente LMDh să concureze în ambele, sau în părți ale ambelor campionate, pentru câștiguri generale, oferă producătorilor tipul de flexibilitate orientată către marketing pe care îl doresc. Înseamnă că din 2023, pentru prima dată în ultimele decenii, Le Mans 24h și Rolex 24h la Daytona pot fi conduse de aceleași echipe, cu aceleași mașini, pentru victorii generale.

Controlul costurilor a fost mult timp un cuvânt de ordine pentru noua formulă, dar nu doar costul unitar al mașinii și campania unui sezon au fost esențiale aici, este ceea ce înseamnă noua formulă în ceea ce privește controlul asupra escaladării costurilor care au venit în era LMP1 Hybrid.

Se adaugă la această combinație și vești minunate pentru producătorii care ajung să-și integreze în planurile de bugetare un potențial flux de venituri pentru piese și suport. O perioadă de omologare ar trebui să contribuie la procesul prin care costurile devin mult mai controlate și mai previzibile în cadrul unui program multianual.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

S-ar putea să nu pară așa chiar acum, dar ar trebui să apară multe alte vești bune pentru viitorul apropiat.

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES