More

  Latest Posts

  De ce se întoarce Audi la Sportscars?

  Pe măsură ce alți producători participă la programele lor motorsports, de ce și-a luat Audi un angajament față de LMDh?

  Se clasează, de departe, drept cele mai bune știri pentru cursele de anduranță într-un 2020 traumatic, dar cum și de ce a reușit Audi să primească confirmarea board-ului unui program Sportscar de top din 2023?

  Se pare că există mai mulți factori cheie în joc:

  Convergența dintre regulile ACO și IMSA, care permit oricărui participant la viitoarele regulamente LMDh să concureze în ambele, sau în părți ale ambelor campionate, pentru câștiguri generale, oferă producătorilor tipul de flexibilitate orientată către marketing pe care îl doresc. Înseamnă că din 2023, pentru prima dată în ultimele decenii, Le Mans 24h și Rolex 24h la Daytona pot fi conduse de aceleași echipe, cu aceleași mașini, pentru victorii generale.

  Controlul costurilor a fost mult timp un cuvânt de ordine pentru noua formulă, dar nu doar costul unitar al mașinii și campania unui sezon au fost esențiale aici, este ceea ce înseamnă noua formulă în ceea ce privește controlul asupra escaladării costurilor care au venit în era LMP1 Hybrid.

  Se adaugă la această combinație și vești minunate pentru producătorii care ajung să-și integreze în planurile de bugetare un potențial flux de venituri pentru piese și suport. O perioadă de omologare ar trebui să contribuie la procesul prin care costurile devin mult mai controlate și mai previzibile în cadrul unui program multianual.

  S-ar putea să nu pară așa chiar acum, dar ar trebui să apară multe alte vești bune pentru viitorul apropiat.

  Sursa: dailysportscar.com

  Photocredit: dailysportscar.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss