Latest Posts

De ce l-a ales Haas F1 pe Kevin Magnussen pentru a-l înlocui pe Nikita Mazepin.

Vizualizări: 18464

Decizia echipei Haas F1 de a-l înlocui pe Nikita Mazepin cu revenitul Kevin Magnussen a fost o mutare care a spus multe despre direcția pe care echipa vrea să o ia în acest sezon.

Odată cu plecarea celor de la Uralkali și a lui Dmitri Mazepin, care a fost sancționat recent pentru că este un oligarh rus, este un alt nou început pentru echipa americană, cunoscută pentru deciziile nefericite luate în ultimii ani în privința sponsorizărilor.

Atunci când Mazepin a fost anunțat pentru prima dată că se va alătura echipei Haas F1 în sezonul 2021, a fost evident că Haas F1 a văzut sprijinul financiar pe care îl putea aduce echipei, care era în esență banii de care aveau nevoie pentru a rămâne pe linia de plutire în acest sport. Astfel, atunci când contractul lui Nikita Mazepin a fost reziliat, mulți oameni s-au întrebat cum va putea Haas F1 să rămână în acest sport fără ca un alt pilot plătitor să vină în echipă.

Haas F1

Dar urmările inițiale păreau că Haas F1 era stabilă din punct de vedere financiar înaintea sezonului. Guenther Steiner declarase la propriu că Haas F1 ar fi bine dacă ar fi reziliat sponsorizarea Uralkali, în timp ce Haas F1 s-a angajat temporar ca pilotul de rezervă Pietro Fittipaldi să ocupe locul părea o rezolvare calmă și calmă pentru o echipă care se chinuie de câțiva ani.

Cu toate acestea, zvonurile au început din nou să circule, iar nume precum Oscar Piatri și Nico Hulkenberg au fost doar câteva nume familiare care au fost legate de locul devenit disponibil la echipa Haas F1. Dar, într-o clipită, zvonul puternic privind revenirea lui Kevin Magnussen la Haas F1 a intrat în prim-planul conversațiilor și a devenit realitate doar 24 de ore mai târziu.

Deci, de ce l-a ales Haas F1 pe Kevin Magnussen? Ei bine, este evident că, dintre toți piloții pe care îi aveau la dispoziție, Kevin Magnussen a fost cea mai sigură opțiune. El fusese forțat să părăsească Fl împreună cu Romain Grosjean din cauza nevoii de un “pilot plătit” de către echipa Haas F1, într-un moment în care Kevin Magnussen era încă neterminat cu acest sport. Însă Kevin Magnussen a părăsit echipa în termeni buni și a păstrat legătura cu Guenther Steiner și cu multe figuri din echipa Haas F1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Haas F1

Astfel, echipa Haas F1 a obținut un pilot care să se adapteze și să se integreze în echipă într-un timp atât de scurt, având în vedere că Marele Premiu al Bahrainului este la doar o săptămână distanță. Acest lucru s-a dovedit a fi evident prin modul în care a decurs prima sesiune de teste de vineri a lui Kevin Magnussen, care a avut unele probleme de control al mașinii în primele ore ale testului, înainte de a se descurca spre finalul sesiunii și de a obține cel mai bun timp al zilei înainte de final.

Achiziția lui Kevin Magnussen a dovedit încă o dată că Haas F1 este optimistă pentru acest sezon, mai ales când a petrecut un an și jumătate dezvoltându-și mașina pentru acest an. Analiștii F1, cum ar fi Ted Kravitz, au afirmat că echipa Haas F1 a demonstrat că nu este cea mai slabă echipă de pe grilă, ceea ce este un omagiu pentru cantitatea de muncă depusă de echipă pentru mașina din acest an.

Kevin Magnussen este, de asemenea, un pilot mai în vârstă care poate că a lipsit anul trecut la Haas F1. Decizia de a scăpa de echipa de încredere formată din Kevin Magnussen și Romain Grosjean în favoarea a doi debutanți a fost întotdeauna un risc la intrarea în 2021, Mick Schumacher și Nikita Mazepin încleștându-se de numeroase ori pe parcursul anului. Dar, cu danezul în vârstă de 29 de ani acum înapoi în scaun, îi oferă lui Mick Schumacher un pilot experimentat în garaj cu care să vorbească, ceva ce îi lipsea lui Mick Schumacher în echipă pentru anul său de debut.

Haas F1

În general, Kevin Magnussen este o alegere solidă pentru a-l înlocui pe Nikita Mazepin. Este un pilot talentat, care aduce echipei Haas F1 o experiență atât în Formula 1, cât și la Haas F1 și este hotărât să arate Formulei 1 ce a pierdut în ultimul an.

Ce părere aveți despre revenirea lui Kevin Magnussen? Comentați mai jos, distribuiți acest articol și urmăriți GP24 pe Facebook, Instagram și Twitter pentru a fi la curent cu cele mai recente articole de pe site.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss