More

  Latest Posts

  Davide Valsecchi: ceea ce ar trebui să facă Ferrari pentru a pune capăt dominanței Mercedes

  Scuderia Ferrari ar trebui să aibă pe Max Verstappen în ochii lor pentru a-l provoca cu succes lui Lewis Hamilton și a pune capăt dominației Mercedes de Formula 1. Acesta este verdictul fostului campion al GP2 Davide Valsecchi, care spune că olandezul este “mult mai bun decât” Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas.

  Mercedes este în prezent în mijlocul unei serii reușite de curse care se pare că vor continua cu Hamilton în cursul unui alt Campionat Mondial al Piloților. De asemenea, producătorul german va pretinde titlul constructorilor datorită eforturilor colegului echipei Valtteri Bottas.

  Scuderia Ferrari ar trebui să se concentreze pe găsirea unui pilot care să se poată lupta cu Lewis Hamilton, având în vedere faptul că Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen nu au reușit să facă acest lucru. Davide Valsecchi a identificat acum Max Verstappen ca pilot pe care Mercedes și Ferrari ar trebui să îl angajeze pentru a lupta împotriva lui Lewis Hamilton: “Dacă aș fi Mercedes, aș contracta Verstappen ca succesor al lui Hamilton: un campion mondial merge și celălalt vine. Perfect, nu-i asa? “Valsecchi a declarat revistei olandeze Formule 1 -” Si daca as fi fost Ferrari si vreau sa-l conteste pe Mercedes, o sa-l iau imediat pe Verstappen. Doar eu nu decid asta, din păcate. ”

  Comentariile lui Valsecchi au venit după ce a susținut că Verstappen este singurul pilot care îl poate opri pe Hamilton: “În opinia mea, Verstappen este singurul care poate să-l bată pe Hamilton”, a spus Valsecchi. “El poate provoca panică în capul lui Lewis. Este păcat mortal că Max nu are o mașină de campion. Acum Hamilton este imbatabil pentru ca nu are nici o competitie. Max este mult mai bun decât Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas. “- Comentatorul F1 Sport Sky Italia Davide Valsecchi a adăugat -” [Verstappen] este extrem de tânăr, extrem de bun și extrem de arogant. Deși arogantul nu poate fi cuvântul potrivit. Are o mulțime de încredere în sine: “Eu sunt cel mai bun, dracu ‘”. Iubesc aia. Max este un ucigaș, întotdeauna agresiv și rapid. Ai nevoie de asta pentru a deveni campion “- a concluzionat Davide Valsecchi.

  Photocredit: Formula 1 World Championship Ltd.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss