GP24 Media

LATEST POSTS

Davide Valsecchi: ceea ce ar trebui să facă Ferrari pentru a pune capăt dominanței Mercedes

Vizualizări: 22494

Scuderia Ferrari ar trebui să aibă pe Max Verstappen în ochii lor pentru a-l provoca cu succes lui Lewis Hamilton și a pune capăt dominației Mercedes de Formula 1. Acesta este verdictul fostului campion al GP2 Davide Valsecchi, care spune că olandezul este “mult mai bun decât” Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas.

Mercedes este în prezent în mijlocul unei serii reușite de curse care se pare că vor continua cu Hamilton în cursul unui alt Campionat Mondial al Piloților. De asemenea, producătorul german va pretinde titlul constructorilor datorită eforturilor colegului echipei Valtteri Bottas.

Scuderia Ferrari ar trebui să se concentreze pe găsirea unui pilot care să se poată lupta cu Lewis Hamilton, având în vedere faptul că Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen nu au reușit să facă acest lucru. Davide Valsecchi a identificat acum Max Verstappen ca pilot pe care Mercedes și Ferrari ar trebui să îl angajeze pentru a lupta împotriva lui Lewis Hamilton: “Dacă aș fi Mercedes, aș contracta Verstappen ca succesor al lui Hamilton: un campion mondial merge și celălalt vine. Perfect, nu-i asa? “Valsecchi a declarat revistei olandeze Formule 1 -” Si daca as fi fost Ferrari si vreau sa-l conteste pe Mercedes, o sa-l iau imediat pe Verstappen. Doar eu nu decid asta, din păcate. ”

Comentariile lui Valsecchi au venit după ce a susținut că Verstappen este singurul pilot care îl poate opri pe Hamilton: “În opinia mea, Verstappen este singurul care poate să-l bată pe Hamilton”, a spus Valsecchi. “El poate provoca panică în capul lui Lewis. Este păcat mortal că Max nu are o mașină de campion. Acum Hamilton este imbatabil pentru ca nu are nici o competitie. Max este mult mai bun decât Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas. “- Comentatorul F1 Sport Sky Italia Davide Valsecchi a adăugat -” [Verstappen] este extrem de tânăr, extrem de bun și extrem de arogant. Deși arogantul nu poate fi cuvântul potrivit. Are o mulțime de încredere în sine: “Eu sunt cel mai bun, dracu ‘”. Iubesc aia. Max este un ucigaș, întotdeauna agresiv și rapid. Ai nevoie de asta pentru a deveni campion “- a concluzionat Davide Valsecchi.

Photocredit: Formula 1 World Championship Ltd.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES