More

  Latest Posts

  Davide Brivio susține că nu i-a fost ușor să plece de la Suzuki la Alpine

  După ce a câștigat titlul mondial în MotoGP alături de Suzuki, Davide Brivio a șocat întreaga lume a motorsportului atunci când a acceptat oferta celor de la Alpine de a deveni team principalul echipei de Formula 1. Cu prilejul lansării noii echipe franceze, oficialul italian a vorbit în detaliu despre mutarea făcută, dar și despre ambițiile sale alături de noua sa echipă.

  Managerul italian a lucrat îndeaproape cu Suzuki de la revenirea acestora în campionatul mondial de motociclism în 2015. În cei șase ani petrecuți la echipa niponă, Brivio a clădit pas cu pas structura care a câștigat titlul mondial la echipe în 2020, dar și titlul mondial la piloți, prin Joan Mir.

  “Nu mi-a fost ușor să-mi părăsesc vechea echipă și mediul pe care îl știam deja foarte bune. Formula 1 a fost însă un vis mai vechi de-al meu și sunt foarte bucuros de oportunitatea ivită de a lucra într-un mediu complet nou.” a declarat Brivio pentru Autosport.

  “Cu siguranță voi avea multe de învățat. A fost o oportunitate pe care nu o puteam refuza. Probabil că aș fi regretat dacă refuzam. Prin urmare, sunt aici, voi încerca să dau totul și sper să ajut Alpine cu experiența acumulată în lumea motorsportului. Nu va fi ușor, îmi va lua ceva timp să mă acomodez.” a încheiat oficialul italian al echipei Alpine.

  Davide Brivio va împărți rolul administrativ cu Marcin Budkowski, directorul executiv al echipei. Cei doi vor prelua atribuțiile avute până la finele sezonului trecut de Cyril Abiteboul. Debutul lui Davide Brivio în cadrul structurii Alpine va avea loc în Bahrain, grand prix-ul inaugural al sezonului, organizat pe 28 martie.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss