Latest Posts

David Coulthard: Mick trebuie să se impună rapid în fața lui Mazepin

Vizualizări: 10557

David Coulthard consideră că Mick Schumacher este nevoit să se impună clar și rapid, în fața coechipierului său de la Haas, Nikita Mazepin, pentru a reuși să își asigure un loc la Ferrari, în viitor. Mick este membru al Academiei Ferrari, așa că cei mai mulți se așteaptă să ajungă la formația italiană după ce capătă puțină experiență.

Pilotul german este destul de cunoscut pentru faptul că primul lui sezon în orice categorie a fost destul de rău, însă pe măsură ce au trecut anii, a început să își arate cu adevărat calitățile, iar DC consideră că în F1, nu va avea la fel de mult timp pentru a se adapta.

„I-am urmărit progresul în seriile suport. Este atent, în formă, determinat. Are propria personalitate, dar a ajuns pe primele poziții cu tot sprijinul și toate oportunitățile care i-au fost oferite. Este ideea clasică…îi poți da unui pilot un monopost genial, însă dacă nu are calitățile necesare, nu va face nimic cu el.”

„Haas va fi un loc sigur pentru a învăța”, spune DC. „Nu cred că se va chinui să îl întreacă pe Mazepin – dacă o va face, atunci va fi o problemă. Dacă nu, atunci este conform așteptărilor mele. Dacă merge bine de la început, atunci în câțiva ani, va ajunge la Ferrari…sau la altă echipă de top. Lucrurile depind mult și de Charles Leclerc și Carlos Sainz, totuși.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss