Latest Posts

David Coulthard îl preferă pe Sergio Perez în detrimentul lui Alexander Albon la Red Bull Racing

Vizualizări: 11269

David Coulthard a discutat despre situația de la Red Bull Racing în cadrul unui interviu acordat pentru Ziggo Sport. Fostul pilot britanic susține că echipa austriacă a luat decizia corectă de a-l înlocui pe Alexander Albon cu Sergio Perez.

Red Bull Racing este în continuare în centrul atenției după magistralul debut de sezon din Bahrain. De această dată, numele echipei austriece este adus în discuție de unul dintre foștii piloți. Într-un interviu acordat pentru Ziggo Sport, David Coulthard a discutat despre alegerea făcută de Red Bull de a-l înlocui pe Alexander Albon cu Sergio Perez.

“Checo e un pilot foarte experimentat, pe care te poți baza pe deplin. Consider că este persoana potrivită pentru Red Bull. Cu tot respectul pentru Albon, el nu a fost suficient de matur ca să concureze alături de Max Verstappen.” a declarat David Coulthard pentru Ziggo Sport.

“De cealaltă parte, Checo a demonstrat încă de la prima cursă că e capabil de o revenire extraordinară. Această evoluție ar putea fi decisivă în vederea adjudecării titlului mondial la constructori. Sergio știe că sunt puțini piloți care îl pot învinge.” a concluzionat David Coulthard în cadrul aceluiași interviu.

David Coulthard a concurat pentru Red Bull Racing între 2005 și 2008. Britanicul a adus primul podium din istoria echipei grație clasării pe locul al treilea în Marele Premiu al Principatului Monaco din 2005. Totodată, de-a lungul carierei, Coulthard și-a adjudecat 13 victorii de grand prix și un titlu neoficial de vicecampion mondial în 2001.

Red Bull Racing ocupă locul secund în clasamentul constructorilor datorită celor 28 de puncte adjudecate de Max Verstappen și Sergio Perez în runda inaugurală din Bahrain. Următoarea întâlnire cu echipa austriacă va avea loc între 16-18 aprilie, la Imola, în Italia.

Mai multe știri din Formula 1 găsiți AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Ziggo Sport
Photocredit: Essentially Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ziggo Sport

Latest Posts

Don't Miss