More

  Latest Posts

  David Coulthard îl preferă pe Sergio Perez în detrimentul lui Alexander Albon la Red Bull Racing

  David Coulthard a discutat despre situația de la Red Bull Racing în cadrul unui interviu acordat pentru Ziggo Sport. Fostul pilot britanic susține că echipa austriacă a luat decizia corectă de a-l înlocui pe Alexander Albon cu Sergio Perez.

  Red Bull Racing este în continuare în centrul atenției după magistralul debut de sezon din Bahrain. De această dată, numele echipei austriece este adus în discuție de unul dintre foștii piloți. Într-un interviu acordat pentru Ziggo Sport, David Coulthard a discutat despre alegerea făcută de Red Bull de a-l înlocui pe Alexander Albon cu Sergio Perez.

  “Checo e un pilot foarte experimentat, pe care te poți baza pe deplin. Consider că este persoana potrivită pentru Red Bull. Cu tot respectul pentru Albon, el nu a fost suficient de matur ca să concureze alături de Max Verstappen.” a declarat David Coulthard pentru Ziggo Sport.

  “De cealaltă parte, Checo a demonstrat încă de la prima cursă că e capabil de o revenire extraordinară. Această evoluție ar putea fi decisivă în vederea adjudecării titlului mondial la constructori. Sergio știe că sunt puțini piloți care îl pot învinge.” a concluzionat David Coulthard în cadrul aceluiași interviu.

  David Coulthard a concurat pentru Red Bull Racing între 2005 și 2008. Britanicul a adus primul podium din istoria echipei grație clasării pe locul al treilea în Marele Premiu al Principatului Monaco din 2005. Totodată, de-a lungul carierei, Coulthard și-a adjudecat 13 victorii de grand prix și un titlu neoficial de vicecampion mondial în 2001.

  Red Bull Racing ocupă locul secund în clasamentul constructorilor datorită celor 28 de puncte adjudecate de Max Verstappen și Sergio Perez în runda inaugurală din Bahrain. Următoarea întâlnire cu echipa austriacă va avea loc între 16-18 aprilie, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Ziggo Sport

  Photocredit: Essentially Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss