Latest Posts

David Cosma Cristofor câștigă în Adria

Vizualizări: 43926

David Cosma Cristofor realizează un rezultat incredibil pentru motorsportul românesc! „Am simțit că pot să ajung pe podium”

Pilotul de karting român, David Cosma Cristofor (Gulstar Racing), a câștigat la clasa Mini în Italia, la Adria, locul întâi. Competiția în sine e asemenea unui campionat mondial, etapa de WSK fiind echivalentă unei etape de Formula 1 in lumea de karting. David Cosma Cristofor a reușit performanța anului în kartingul românesc pe circuitul de la Adria în weekend-ul trecut.

YouTube video

Puștiul român a câștigat WSK Adria Cup, pentru prima dată în carieră reușind să se impună de o manieră categorică ce a impresionat și organizatorii WSK. Campionul național al clasei Mini din acest sezon a terminat pe locul unu toate cele șapte manșe (4 heat-uri, 2 prefinale și finala mare).

Acest sezon a fost unul remarcabil pentru pilotul român care recent a intrat și în vizorul Fusion Motorsport Anglia, una din cele mai prestigioase echipe din acest domeniu din motorsportul mondial. David evoluează în afara țării sub echipa românească Gulstar Racing, echipă manageriată de Dragoș Gulie, echipă care a câștigat cele mai multe titluri în Romania în acest an de Campionat Național.

David Cosma

Rezultatul e impresionat mai ales că înaintea finalei, a avut loc un eveniment care a generat panică la paddock și pe pistă. Doi tineri piloți au suferit un accident fiind necesară intervenția a doua elicoptere pentru a transporta de urgență la spital cei doi copii. David a trecut peste eveniment în sine și a generat astfel o performanță incredibilă pentru România, câștigând o etapă de WSK.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Mulțumesc mult echipei mele și familiei pentru susținere. Asta mi-am dorit de la începutul anului când am simțit că pot să ajung pe podium la o etapă de WSK. Nu a fost ușor, sper să mă mențin aici. Dedic rezultatul colegilor și profesorilor mei de la International School of Bucharest”, a declarat pilotul român David Cosma Cristofor.

David Cosma

Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

Sursa: Comunicat David Cosma Cristofor / Prosport
Photocredit: Gulstar Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat David Cosma Cristofor / Prosport

Latest Posts

Don't Miss