More

  Latest Posts

  David Cosma Cristofor câștigă în Adria

  David Cosma Cristofor realizează un rezultat incredibil pentru motorsportul românesc! „Am simțit că pot să ajung pe podium”

  Pilotul de karting român, David Cosma Cristofor (Gulstar Racing), a câștigat la clasa Mini în Italia, la Adria, locul întâi. Competiția în sine e asemenea unui campionat mondial, etapa de WSK fiind echivalentă unei etape de Formula 1 in lumea de karting. David Cosma Cristofor a reușit performanța anului în kartingul românesc pe circuitul de la Adria în weekend-ul trecut.

  Puștiul român a câștigat WSK Adria Cup, pentru prima dată în carieră reușind să se impună de o manieră categorică ce a impresionat și organizatorii WSK. Campionul național al clasei Mini din acest sezon a terminat pe locul unu toate cele șapte manșe (4 heat-uri, 2 prefinale și finala mare).

  Acest sezon a fost unul remarcabil pentru pilotul român care recent a intrat și în vizorul Fusion Motorsport Anglia, una din cele mai prestigioase echipe din acest domeniu din motorsportul mondial. David evoluează în afara țării sub echipa românească Gulstar Racing, echipă manageriată de Dragoș Gulie, echipă care a câștigat cele mai multe titluri în Romania în acest an de Campionat Național.

  David Cosma

  Rezultatul e impresionat mai ales că înaintea finalei, a avut loc un eveniment care a generat panică la paddock și pe pistă. Doi tineri piloți au suferit un accident fiind necesară intervenția a doua elicoptere pentru a transporta de urgență la spital cei doi copii. David a trecut peste eveniment în sine și a generat astfel o performanță incredibilă pentru România, câștigând o etapă de WSK.

  „Mulțumesc mult echipei mele și familiei pentru susținere. Asta mi-am dorit de la începutul anului când am simțit că pot să ajung pe podium la o etapă de WSK. Nu a fost ușor, sper să mă mențin aici. Dedic rezultatul colegilor și profesorilor mei de la International School of Bucharest”, a declarat pilotul român David Cosma Cristofor.

  David Cosma

  Mai multe știri despre Campionate de Karting găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat David Cosma Cristofor / Prosport

  Photocredit: Gulstar Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss