Latest Posts

Darryn Binder nu a simțit nicio presiune în saltul mult dezbătut în MotoGP

Vizualizări: 14097

Darryn Binder spune că nu a simțit nicio presiune la primul test din mult dezbătutul său salt în MotoGP direct de la Moto3 pentru 2022 cu RNF Racing săptămâna trecută la Jerez.

Fratele mai mic al dublului câștigător MotoGP, Brad Binder, își va face debutul în MotoGP anul viitor la bordul unei Yamaha vechi de un an cu noua echipă RNF Racing, care a preluat echipa de la Petronas Sepang Racing care pleacă din campionat.

Pasul lui Binder la MotoGP a fost criticat în ultimele săptămâni, când a fost implicat într-un incident controversat în Portugalia, care a ajutat să decidă campionatul mondial de Moto3 în favoarea lui Pedro Acosta de la KTM.

Se înțelege că numirea lui Binder pe al doilea loc RNF alături de Andrea Dovizioso se datorează sprijinului substanțial pe care îl poate aduce echipei.

El a terminat testul de două zile de la Jerez de săptămâna trecută, ultimul pe foile de pontaj și la 3,069 secunde de ritm, deși a câștigat 1,8 secunde din prima zi.

Când a fost întrebat de Motorsport.com dacă a simțit vreo presiune la test, având în vedere cât de mult a fost recent în centrul atenției pasul său în MotoGP, Binder a răspuns: „Nu. Echipa a fost de mare ajutor pentru asta.

Darryn Binder nu a simțit nicio presiune în saltul mult dezbătut în MotoGP

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Toată lumea a fost foarte calmă, sunt aici doar pentru a face acest prim test de shakedown, doar ieșind și mergând pe motocicletă vom începe să lucrăm anul viitor.

„Avem testul de shakedown pentru începători în Malaezia, iar atunci când începe testul adevărat în Malaezia, putem începe să lucrăm.

„Până atunci se acumulează încet, învăț ce trebuie să fac pentru a merge pe această motocicletă, învăț cât de mult pot despre toate și încep încet să le pun cap la cap.

„Nu e nicio grabă, nu are rost. La fel ca la sfârșitul zilei de astăzi [vineri], dacă făceam un 1m39s sau ajungeam la 1m38s, mai sunt două secunde – nu face diferență.”

A doua zi a lui Binder a fost întreruptă de un highside după-amiază, despre care a simțit că i-a încetinit oarecum progresul, deoarece l-a împiedicat să poată folosi cele mai bune condiții.

„La începutul zilei de azi doar puneam cauciucuri și combustibil și mergeam, iar eu deveneam din ce în ce mai rapid”, a spus Binder după sesiunea de vineri.

„Și exact când am început să ne scufundăm în dispozitivul de înălțime și chestii de genul acesta, din păcate, aproape de ora prânzului, am avut un accident destul de mare.

„Din păcate, acest lucru a încetinit cu adevărat progresul. Așa că, am petrecut aproximativ o oră bună pe podeaua camionului doar întinzându-mă.

„După-amiază am reușit să ieșim din nou și am reînceput doar să ne dezvoltăm pentru că nu mă simțeam bine.

„Dar până la urmă am încercat niște chestii cu electronica și dispozitivul de înălțime și chestii de genul ăsta, și încă mă îmbunătăţeam.

„Am încercat anvelopele medii și moi, doar ne dăm seama.

„Simt că am fi putut face un pas mai mare dacă nu m-aș fi prăbușit pentru că am pierdut mult timp prețios la temperaturi bune.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss