Latest Posts

Darryn Binder, debutantul din MotoGP, spune că “nu are nimic de demonstrat”.

Vizualizări: 20861

Darryn Binder, debutantul de la echipa RNF Racing, spune că “nu are nimic de demonstrat nimănui” după primul său rezultat în top 10 la MotoGP în Marele Premiu al Indoneziei.

Sud-africanul este debutantul cel mai mult analizat, după ce a făcut saltul direct de la Moto3 în 2022, susținut de o reputație de pilotaj excesiv de agresiv în clasa ușoară. Pilotajul lui Binder a fost criticat de colegul său debutant Remy Gardner în Qatar, pilotul de la Tech3 spunând că Binder a fost un “dezastru” în lupta lor pentru locul 15.

În GP-ul umed al Indoneziei, Binder a venit de pe locul 23 pe grila de start și a terminat pe locul 10 în prima sa cursă de MotoGP pe timp de ploaie. Când a fost întrebat dacă simte că acest rezultat a ajutat la dovedirea faptului că unii sceptici s-au înșelat, Binder a spus: „La final m-am luptat cu băieții, dar în niciun caz nu simt că am scăpat de sub control sau că am fost în vreun fel murdar”.

Binder

„Cel mai aproape de contact a fost atunci când fratele meu s-a năpustit în interior și m-am speriat puțin. Dar am simțit că am pilotat destul de bine și a trebuit să țin cont de lucrurile din Qatar, când îi depășeam pe acești tipi, mă gândeam: Nu este momentul să fac greșeli prostești, pentru că erau o mulțime de nume mari pe care încercam să le depășesc și mă gândeam: Dacă fac o greșeală, voi fi prins din nou”.

„Deci, cu siguranță a fost în mintea mea, dar în același timp simt că toată lumea a luptat din greu și, la sfârșitul zilei, este o cursă. Încerci să faci tot ce poți. Am alergat cât de mult am putut. Așa cum ai spus, nu va fi atât de ușor să lupți pentru rezultate bune, așa că, cu siguranță, am încercat să fac tot ce pot. Locul 10 este mai bun decât nimic cu siguranță și sunt mulțumit de cum au decurs lucrurile”.

„Până la urmă nu am nimic de demonstrat nimănui. Mi s-a oferit această oportunitate și încerc să profit la maximum de ea, încercând să fac tot ce pot mai bine când sunt pe pista”. Brad, fratele mai mare al lui Binder, a terminat înaintea pilotului RNF, pe locul opt pe KTM-ul de fabrică, despre care a spus că a fost „ca o victorie”, deoarece dispozitivul de înălțime al motocicletei sale s-a rupt și a însemnat că RC16-ul său a rămas blocat într-o poziție joasă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Binder

„Sunt un pic dezamăgit pentru că m-am simțit bine tot weekendul, mai ales pe pneuri de ploaie, iar după start s-a întâmplat ceva cu dispozitivul meu de înălțime a cursei”, a declarat Brad Binder. „De fiecare dată când frânam, se ridica, mă întorceam și mă duceam să frânez și scădea din nou. Așa că am făcut toată cursa cu dispozitivul ride height complet coborât. Și având în vedere că am terminat al optulea, cred că este o victorie, pentru că dacă ar fi fost o cursă uscată nu aș fi putut face nimic”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss