More

  Latest Posts

  Darryn Binder a semnat cu echipa CIP Green Power pentru sezonul 2019

  Darryn Binder, pilot al clasei Moto3, in varsta de 20 de ani, va ramane si sezonul urmator la clasa mezina a Campionatului Mondial de Motociclism Viteza. Sudafricanul a semnat un acord cu echipa CIP Green Power.

  2018 a fost deja al 4-lea sezon complet al lui Darryn la Moto3, astfel ca sudafricanul devine deja unul din veteranii clasei. Singura sa clasare pe podium a venit chiar anul acesta, in urma cu 3 saptamani, la Motegi, unde a incheiat pe locul 3.

  Echipa CIP Green Power foloseste si va folosi si anul viitor motociclete KTM RC250GP, cu care Darryn Binder este obisnuit. El a calarit modelul constructorului austriac atat in 2017, pe vremea cand conucura pentru echipa Platinum Bay Real Estate, cat si in 2018, alaturi de echipa Red Bull KTM Ajo.

  Tanarul pilot s-a aratat incantat de sansa primita, declarand ca dupa un sezon 2018 dificil spera sa poata fi unul din pilotii fruntasi in 2019.

  In acest sezon, cel mai performant pilot al echipei CIP Green Power a fost John McPhee. Britanicul a acumulat 62 de puncte in cele 18 etape disputate pana acum, cel mai bun rezultat fiind locul 3 de la Assen, de altfel si singurul podium.

  Darryn Binder este fratele mai mic al lui Brad Binder, campionul mondial Moto3 din 2016.

  credit foto – Ajo Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss