More

  Latest Posts

  Danilo Petrucci a fost cel mai rapid în ultima zi a testelor din Qatar

  Condițiile meteorologice din Qatar au făcut imposibilă desfășurarea optimă a ultimei zile de teste. O furtună de nisip a oprit aproape orice încercare de a îmbunătăți timpii stabiliți în ultimele zile. 

  Chiar și în aceste condiții speciale, cinci piloți s-au aventurat să realizeze tururi cronometrate. Cel mai rapid a fost Danilo Petrucci. Pilotul italian, component al echipei Tech3 KTM a fost cu peste șase secunde mai lent pe tur decât timpul de referință semnat de Jack Miller acum două zile.

  Petrucci a oprit cronometrul în 1:58.157, fiind cu peste o secundă mai rapid decât următorul clasat, Stefan Bradl. Germanul, test riderul echipei Honda, a încercat noile aripioare aerodinamice pe parcursul zilei de astăzi. Podiumul zilei a cincea de teste din Qatar a fost completat de Takaaki Nakagami, japonezul venind la peste o secundă și jumătate în urma italianului de la Tech3.

  Brad Binder și Pol Espargaro au fost ceilalți doi piloți care s-au încumetat să facă timpi cronometrați. Ambii piloți au scos tururi cronometrate în mai mult de două minute. Desfășurarea sesiunii a fost întreruptă definitiv spre seară de o furtună de nisip intempestivă.

  Per total, Jack Miller a fost cel mai rapid pilot în testele din Qatar. Australianul a fost urmat îndeaproape de piloții de uzină Yamaha, Fabio Quartararo și Maverick Vinales, iar duelul, cel puțin în Qatar pare să fie unul dat între Ducati și Yamaha. Totodată, în cadrul sesiunii de ieri, Johann Zarco a bătut recordul all time de viteză, cu un top speed maxim de 357 km/h.

  Testele din Qatar au precedat primelor curse din sezon, care urmează să fie organizate în Qatar, pe 28 martie și 4 aprilie.

   

  Sursa: MotoGP
  Photocredit: MotoGP

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  MotoGP

  Latest Posts

  Don't Miss