More

  Latest Posts

  Daniel Ricciardo susține că încă nu și-a atins obiectivul principal în Formula 1

  Daniel Ricciardo a fost unul dintre piloții care a atras atenția prin mutarea făcută la McLaren. În Bahrain, la primul grand prix pentru noua sa echipă, pilotul australian s-a clasat pe șapte.

  Cu o carieră de un deceniu în Formula 1, Daniel Ricciardo concurează acum pentru McLaren. În Bahrain, australianul a avut un ritm sub cel etalat de Lando Norris, reușind totuși să puncteze în clasamentul piloților, grație clasării pe locul al șaptelea.

  Chiar și așa, Ricciardo a susținut în timpul unui interviu pentru site-ul oficial al Formulei 1 că încă nu și-a atins obiectivul principal, titlul mondial. Momentan, pilotul echipei McLaren are șapte victorii de grand prix, reușind să încheie în două ocazii pe locul al treilea în clasamentul general, în 2014 și 2016.

  “Încă am acea ambiție să concurez, mai ales că încă nu mi-am atins obiectivul după care alerg de atâția ani. Îmi doresc să performez în fiecare duminică la nivel maxim.” a declarat Daniel Ricciardo în timpul interviului acordat pentru site-ul oficial al Formulei 1.

  Pilotul australian a etalat un ritm excelent în toate sesiunile din Bahrain. Chiar dacă a fost sub Norris, Ricciardo a impresionat prin constanță, iar rezultatul de la finalul cursei este unul pozitiv în vederea unei campanii în care McLaren vizează din nou clasarea pe locul al treilea la constructori.

  Având în vedere că etapa din Bahrain a fost prima etapă a sezonului, Daniel Ricciardo ocupă locul al șaptelea în clasamentul piloților, cu șase puncte. În clasamentul constructorilor, McLaren ocupă locul al treilea, grație celor 18 puncte adunate de Lando Norris și Daniel Ricciardo.

  Următoarea întâlnire cu Daniel Ricciardo și McLaren va avea loc săptămâna viitoare, în perioada 16-18 aprilie, cu prilejul grand prix european, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1, AICI!

  Sursa: F1

  Photocredit: McLaren


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss