Latest Posts

Daniel Ricciardo susține că încă nu și-a atins obiectivul principal în Formula 1

Vizualizări: 10664

Daniel Ricciardo a fost unul dintre piloții care a atras atenția prin mutarea făcută la McLaren. În Bahrain, la primul grand prix pentru noua sa echipă, pilotul australian s-a clasat pe șapte.

Cu o carieră de un deceniu în Formula 1, Daniel Ricciardo concurează acum pentru McLaren. În Bahrain, australianul a avut un ritm sub cel etalat de Lando Norris, reușind totuși să puncteze în clasamentul piloților, grație clasării pe locul al șaptelea.

Chiar și așa, Ricciardo a susținut în timpul unui interviu pentru site-ul oficial al Formulei 1 că încă nu și-a atins obiectivul principal, titlul mondial. Momentan, pilotul echipei McLaren are șapte victorii de grand prix, reușind să încheie în două ocazii pe locul al treilea în clasamentul general, în 2014 și 2016.

“Încă am acea ambiție să concurez, mai ales că încă nu mi-am atins obiectivul după care alerg de atâția ani. Îmi doresc să performez în fiecare duminică la nivel maxim.” a declarat Daniel Ricciardo în timpul interviului acordat pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Pilotul australian a etalat un ritm excelent în toate sesiunile din Bahrain. Chiar dacă a fost sub Norris, Ricciardo a impresionat prin constanță, iar rezultatul de la finalul cursei este unul pozitiv în vederea unei campanii în care McLaren vizează din nou clasarea pe locul al treilea la constructori.

Având în vedere că etapa din Bahrain a fost prima etapă a sezonului, Daniel Ricciardo ocupă locul al șaptelea în clasamentul piloților, cu șase puncte. În clasamentul constructorilor, McLaren ocupă locul al treilea, grație celor 18 puncte adunate de Lando Norris și Daniel Ricciardo.

Următoarea întâlnire cu Daniel Ricciardo și McLaren va avea loc săptămâna viitoare, în perioada 16-18 aprilie, cu prilejul grand prix european, la Imola, în Italia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri din Formula 1, AICI!

Sursa: F1
Photocredit: McLaren
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

F1

Latest Posts

Don't Miss