GP24 Media

LATEST POSTS

Daniel Ricciardo săturat de perioada plină de ghinion în Formula 1

Vizualizări: 19680

Ricciardo este frustrat de problemele recurente care l-au împiedicat să termine pe podium de la victoria de la Monaco din mai.

Australianul este din ce în ce mai frustrat de lipsa sa de noroc în Formula 1 anul acesta, fiind de părere că perioada actuală de ghinion a început tocmai de la marele premiu al Monaco de la sfârșitul lunii Mai.

Ricciardo a câștigat într-o manieră dominantă din pole position în Monaco, dar a trebuit să se descurce cu o problemă la mașina sa de-a lungul cursei, care l-a expus pericolului de a fi depășit pentru victorie.

Pilotul Red Bull nu a mai urcat pe podium de la victoria sa din Monaco de acum 11 curse, Max Verstappen însă a reușit șase podiumuri în aceeași perioadă, incluzând o victorie la marele premiu al Austriei.

 Ce-a mai recentă piedică a venit în calificările de la Suzuka, unde o problemă la accelerație l-a forțat să nu ia parte în Q2, Ricciardo admițând ulterior anumite frustări în legătură cu ghinionul recent.

„Nu prea îmi vine să cred, pentru că dacă mă gândesc la Monaco, am luat rezultatul, dar dacă uităm de rezultat, am avut foarte mult ghinion și duminica aceea,” spune Ricciardo

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu vreau să par atât de negativ, dar cred că în mare am avut pur și simplu ghinion. Nu știu exact de ce. Evident că sunt frustrat și săturat, dar nu voi lăsa asta să mă învingă.

„O să continui să încerc și să cred că lucrurile vor reveni la normal, de preferat cândva anul acesta.”

Ricciardo a reușit să termine pe un fenomenal loc patru la Suzuka, pornind de pe locul 15, dar este la 27 de puncte în spatele coechipierului său Max Verstappen în clasamentul piloților cu patru curse rămase în sezon.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES