More

  Latest Posts

  Daniel Ricciardo exclus din calificările de la Singapore

  Daniel Ricciardo a fost exclus din calificările pentru Marele Premiu din Singapore după ce s-a descoperit că monopostul său Renault a încălcat regulamentul tehnic de utilizare a unității MGU-K.

  Ricciardo ar fi urmat să plece de pe opt în cursa de astăzi de la Singapore în urma unei sesiuni de calificare foarte bună pentru echipa Franceză, dar a fost chemat la stewarzi după ce în urma unei verificări de după sesiune s-a găsit că monopostul său ar fi trecut peste limita alocată de utilizare a MGU-K-ului în cadrul Q1.

  Stewarzii au confirmat mai târziu că mașina lui Ricciardo a încălcat regulile iar ca rezultat pilotul Australian a fost descalificat și că va pleca de la coadă în cursă.

  Colegul său de echipă, Nico Hulkenberg s-a calificat pe nouă și va pleca așadar de pe 8 în cursă, între cele două monoposturi ale rivalilor de la McLaren.

  În ciuda faptului că avantajul câștigat ar fi fost de doar o micro secundă sau 0.000001s, plus faptul că timpul câștigat nu a fost în cadrul celui mai rapid timp din Q1 decizia stewarzilor rămâne neschimbată iar rigiditatea regulamentului este motivul.

  Singurul alt pilot cu penalizări este Sergio Perez, care are o penalizare de 5 poziții pentru schimbarea cutiei de viteze pe monopostul său Racing Point.

  Foto-credit: Renault Sport F1

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss