More

  Latest Posts

  Daniel Ricciardo exclus din calificările de la Singapore

  Daniel Ricciardo a fost exclus din calificările pentru Marele Premiu din Singapore după ce s-a descoperit că monopostul său Renault a încălcat regulamentul tehnic de utilizare a unității MGU-K.

  Ricciardo ar fi urmat să plece de pe opt în cursa de astăzi de la Singapore în urma unei sesiuni de calificare foarte bună pentru echipa Franceză, dar a fost chemat la stewarzi după ce în urma unei verificări de după sesiune s-a găsit că monopostul său ar fi trecut peste limita alocată de utilizare a MGU-K-ului în cadrul Q1.

  Stewarzii au confirmat mai târziu că mașina lui Ricciardo a încălcat regulile iar ca rezultat pilotul Australian a fost descalificat și că va pleca de la coadă în cursă.

  Colegul său de echipă, Nico Hulkenberg s-a calificat pe nouă și va pleca așadar de pe 8 în cursă, între cele două monoposturi ale rivalilor de la McLaren.

  În ciuda faptului că avantajul câștigat ar fi fost de doar o micro secundă sau 0.000001s, plus faptul că timpul câștigat nu a fost în cadrul celui mai rapid timp din Q1 decizia stewarzilor rămâne neschimbată iar rigiditatea regulamentului este motivul.

  Singurul alt pilot cu penalizări este Sergio Perez, care are o penalizare de 5 poziții pentru schimbarea cutiei de viteze pe monopostul său Racing Point.

  Foto-credit: Renault Sport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss