More

  Latest Posts

  Daniel Ricciardo consideră că McLaren s-ar putea bate la titlu în 2022

   

  La doar câteva zile după prezentarea echipei McLaren, Daniel Ricciardo a vorbit pe larg despre noul angajament pe care l-a semnat pentru anul acesta și anul viitor. Australianul și-a exprimat optimismul față de șansele ca McLaren să redevină o echipă pretendentă la ambele titluri mondiale, atât cel la constructori, cât și cel la piloți.

  “Nu am un glob de cristal. Am plecat de la Red Bull și Renault pentru că așa am simțit că este corect pentru mine. Oare știam cum va fi situația după aceea? Cu siguranță, nu.” a declarat Ricciardo. “Cred însă că McLaren a făcut lucrurile corect, cel puțin în ultimii ani, în special acum când ne pregătim de schimbarea de regulament pentru 2022.” a continuat australianul.

  Daniel Ricciardo și-a adjudecat de-a lungul carierei șapte victorii în Formula 1, toate alături de Red Bull Racing. După plecarea sa de la echipa austriacă, la finele lui 2018, el a semnat un contract pe doi cu Renault. Alături de gruparea franceză, australianul a reușit doar câteva podiumuri și o clasare pe locul cinci în 2020 în clasamentul general al piloților.

  “Cred că noua eră din Formula 1 va schimba puțin felul în care va arăta grila. Tot ceea ce am văzut și tot ceea ce știu despre noul regulament mă bucură foarte mult. Mai mult, mă bucură drumul înspre care McLaren se îndreaptă. Pentru mine, acesta este cel mai important lucru.” a continuat Ricciardo.

  Daniel Ricciardo va avea ocazia să lucreze din nou cu James Key, după perioada petrecută la Toro Rosso. De asemenea, Ricciardo va colabora cu Andreas Seidl, față de care și-a exprimat admirația de multe ori în trecut.

  Pilotul australian a debutat în Formula 1 în 2011, alături de defuncta echipă Hispania Racing Team. Un an mai târziu, în 2012, el a făcut pasul spre Toro Rosso. După două sezoane foarte convingătoare, el a făcut pasul către Red Bull Racing în 2014. Alături de echipa austriacă el și-a obținut cele mai bune performanțe. După cinci sezoane petrecute acolo, el a semnat în 2019 cu Renault, echipă alături de care a concurat două sezoane, până la semnarea actualului contract cu McLaren.

  Pentru 2021, Daniel Ricciardo va concura la McLaren alături de Lando Norris. Noul sezon va debuta pe 28 martie cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: GP Fans

  Photocredit: TicketMaster


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss