More

  Latest Posts

  Daniel Ricciardo a fost testat pozitiv la COVID-19.

  Australianul Daniel Ricciardo a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a lipsit de la ultimele zile de teste din Bahrain pentru echipa McLaren F1. Cu doar o săptămână rămasă până la deschiderea sezonului 2022 al Formulei 1, acest lucru pare să pună presiune asupra echipei McLaren F1 Team.

  Pilotul echipei McLaren, Daniel Ricciardo, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar australianul va ieși din izolare la timp pentru debutul sezonului în Bahrain, săptămâna viitoare, a anunțat vineri echipa McLaren F1.

  Pilotul australian de Formula 1, în vârstă de 32 de ani, nu se simțea bine de miercuri și a lipsit joi și vineri de la testele de pe circuitul Sakhir, însă echipa a precizat într-un comunicat că învingătorul GP-ului Italiei 2021 se simte deja bine.

  Ricciardo

  Aceștia au adăugat că Daniel Ricciardo va continua să se izoleze în conformitate cu reglementările locale. „În conformitate cu aceste reglementări, Daniel va fi eliberat la timp pentru… Marele Premiu al Bahrainului de weekendul viitor”. Așa scrie în comunicatul de presă al echipei McLaren F1. „Daniel începe deja să se simtă mai bine și îi dorim o recuperare rapidă”.

  Antrenamentele pentru cursa de deschidere vor avea loc vinerea viitoare, iar Ricciardo va începe fără să fi condus mașina de la Barcelona, pe 24 februarie. Coechipierul britanic Lando Norris, în vârstă de 22 de ani, a testat în absența lui Ricciardo și se va întoarce în mașină pentru ultima zi de sâmbătă. „Mai bine săptămâna aceasta decât săptămâna viitoare”, a declarat Daniel Ricciardo pe Twitter.

  Ricciardo

  „Mulțumesc mult lui Lando & McLaren pentru munca grea, vă rămân dator cu niște beri (lapte pentru Lando)”. Bahrain este un fel de cursă de casă pentru echipa McLaren F1, echipa fiind deținută majoritar de fondul suveran de investiții Mumtalakat din regatul Golfului. Daniel Ricciardo a terminat pe locul al șaptelea anul trecut, iar Lando Norris al patrulea.

  McLaren poate apela acum la serviciile pilotului de rezervă Alpine Oscar Piastri dacă are nevoie de un înlocuitor pentru Daniel Ricciardo sau Lando Norris, în urma încheierii unui nou acord între cele două echipe. Echipa britanică are deja un acord cu Mercedes AMG F1, care le permite să îi împrumute pe Stoffel Vandoorne sau Nyck de Vries în cazul în care va fi necesar.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Grand Prix Radio

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss