More

  Latest Posts

  Daniel Ricciardo a fost testat negativ și pilotează în Marele Premiu al Bahrainului.

  Daniel Ricciardo a fost testat negativ pentru corona și va reveni în paddock. McLaren F1 a anunțat acest lucru miercuri dimineață. Acest lucru înseamnă că Ricciardo va participa la cursa de deschidere a sezonului, Marele Premiu al Bahrainului.

  Ricciardo a fost în paddock miercuri, înainte de testul din Bahrain. A doua zi, echipa McLaren F1 a anunțat că pilotul nu se simte bine și că, prin urmare, își va lua o zi de concediu medical. Nici a doua zi, în sesiunile de vineri, australianul nu a fost mai bun. Mai târziu, vineri, s-a anunțat că pilotul a fost testat pozitiv pentru corona. Sesiunile sale de teste au fost înlocuite de coechipierul Lando Norris, care în cele din urmă a pilotat în toate cele trei zile pentru McLaren F1.

  Ricciardo

  În cazul în care Ricciardo ar fi fost testat pozitiv, mai mulți piloți disponibili ar fi putut să îi ia locul. Nyck de Vries și Stoffel Vandoorne sunt cei mai evidenți piloți, deoarece sunt piloți de rezervă pentru Mercedes AMG F1. Echipa McLaren F1 are o înțelegere cu echipei Mercedes AMG F1 pentru a împrumuta piloții lor de rezervă în caz de urgență. Alpine F1 a anunțat în timpul testelor că își va pune la dispoziție pilotul de rezervă, campionul F2 Oscar Piastri, pentru a pilota pentru McLaren F1 în caz de nevoie.

  Potrivit echipei McLaren F1, Daniel Ricciardo a fost testat negativ de mai multe ori, astfel că pilotul a ieșit din izolare la timp pentru a pilota în deschiderea sezonului. Echipa mai spune că Daniel Ricciardo s-a simțit din ce în ce mai bine în ultimele zile și, din fericire, și-a revenit rapid în izolare.

  Ricciardo

  De asemenea, ei subliniază că a respectat regulile locale din Bahrain după testul pozitiv. Faptul că a lipsit de la zilele de teste înseamnă că Daniel Ricciardo nu a apărut încă în fața telespectatorilor în MCL36 și, prin urmare, mulți fani ai cursei vor aștepta cu nerăbdare revenirea sa pe circuit.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Grand Prix Radio

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss