GP24 Media

LATEST POSTS

Daniel Ricciardo a fost testat negativ și pilotează în Marele Premiu al Bahrainului.

Ricciardo
Vizualizări: 17333

Daniel Ricciardo a fost testat negativ pentru corona și va reveni în paddock. McLaren F1 a anunțat acest lucru miercuri dimineață. Acest lucru înseamnă că Ricciardo va participa la cursa de deschidere a sezonului, Marele Premiu al Bahrainului.

Ricciardo a fost în paddock miercuri, înainte de testul din Bahrain. A doua zi, echipa McLaren F1 a anunțat că pilotul nu se simte bine și că, prin urmare, își va lua o zi de concediu medical. Nici a doua zi, în sesiunile de vineri, australianul nu a fost mai bun. Mai târziu, vineri, s-a anunțat că pilotul a fost testat pozitiv pentru corona. Sesiunile sale de teste au fost înlocuite de coechipierul Lando Norris, care în cele din urmă a pilotat în toate cele trei zile pentru McLaren F1.

Ricciardo

În cazul în care Ricciardo ar fi fost testat pozitiv, mai mulți piloți disponibili ar fi putut să îi ia locul. Nyck de Vries și Stoffel Vandoorne sunt cei mai evidenți piloți, deoarece sunt piloți de rezervă pentru Mercedes AMG F1. Echipa McLaren F1 are o înțelegere cu echipei Mercedes AMG F1 pentru a împrumuta piloții lor de rezervă în caz de urgență. Alpine F1 a anunțat în timpul testelor că își va pune la dispoziție pilotul de rezervă, campionul F2 Oscar Piastri, pentru a pilota pentru McLaren F1 în caz de nevoie.

Potrivit echipei McLaren F1, Daniel Ricciardo a fost testat negativ de mai multe ori, astfel că pilotul a ieșit din izolare la timp pentru a pilota în deschiderea sezonului. Echipa mai spune că Daniel Ricciardo s-a simțit din ce în ce mai bine în ultimele zile și, din fericire, și-a revenit rapid în izolare.

Ricciardo

De asemenea, ei subliniază că a respectat regulile locale din Bahrain după testul pozitiv. Faptul că a lipsit de la zilele de teste înseamnă că Daniel Ricciardo nu a apărut încă în fața telespectatorilor în MCL36 și, prin urmare, mulți fani ai cursei vor aștepta cu nerăbdare revenirea sa pe circuit.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Grand Prix Radio
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES