More

  Latest Posts

  Dan Ticktum se va muta în Super Formula Japoneză în 2019

  Dan Ticktum este puțin probabil să aibă loc în Scuderia Toro Rosso în 2019. Britanic are în prezent prea puține puncte pentru super-licență, iar Super Formula japoneză a anunțat acum că va fi în această clasă în 2019.

  Ticktum se numără printre cele mai mari talente din clasa de intrare față de Formula 1. În sezonul trecut a mers mult timp confortabil în fruntea campionatului european al Formulei 3, dar datorită unei puternice a doua jumătăți a sezonului, Mick Schumacher a luat în cele din urmă titlul acasă. Cu toate acestea, britanicul a ocupat sâmbătă pole position pentru cursa de Formula 3 din Macau, o cursa pe care a castigat-o in 2017 și în 2018. Red Bull Junior Dan Ticktum a câștigat Marele Premiu al Macau pentru al doilea an consecutiv, după o cursă foarte plină de evenimente, cum ar fi accidentul îngrozitor al lui Sophia Floersch.

  Ticktum a fost, de asemenea, legat de pasul către Toro Rosso în acest sezon în 2019. Cu toate acestea, el are prea puține puncte pentru super-licență. Ticktum are 32, dar 40 de puncte este cerința. De aceea, Red Bull Junior va finaliza o campanie in Super Formula in 2019. El urmează exemplul pe care Stoffel Vandoorne și Pierre Gasly l-au arătat în 2016 și 2017 pe drumul spre Formula 1.

  Dan Ticktum a câștigat poziția de pole și cursa în acest an Grand Prix din Macao! Suntem siguri că acest tânăr talent va fi încântă fanii Super Formula în sezonul următor, când va conduce întregul sezon în serie!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss