More

  Latest Posts

  Dan Girtofan si Tudor Mârza, din nou pe podium

  La fiecare Raliu, Dan și Tudor fac senzație, atât pe macadam cât și pe asfalt, sunt o echipă excelentă împreună și de nedespărțit, bravo lor.

  Dan Girtofan și Tudor Mârza sunt aproape cu siguranța pe podium. O regula ce se menține de 14 curse si care a continuat și la etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri 2020, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total. Giri și Tudor au terminat pe locul 2 raliul de casa, după o evoluție frumoasă, sigura și cu un debut cu o victorie pe celebră proba din Poiana Brașov.

  „Un raliu frumos, organizat foarte bine.  Ambele porțiuni, și cea de la Brașov și cea de la Harghita, au fost ok.  Doar cu vremea înșelătoare am avut unele emoții. În special pe a doua trecere pe proba Lueta, unde ne-a prins un pic ploaia.  Dar am gestionat bine proba și am ajuns fără probleme la final. Am avut un ritm bun pe tot parcursul raliului. Poate puteam să am un nivel de agresivitate mai ridicat, dar sâmbăta dimineața am fost un pic «adormit», nu m-am simțit prea bine. Probabil că oboseala din ultimele săptămâni și-a spus cuvântul. Dar una peste alta este un rezultat bun, unul corect. Totul a funcționat foarte bine, mașina, colaborarea cu Tudor, echipa tehnică, totul a fost ok. Este încă un podium bifat de noi și asta ne bucură foarte mult. Suntem de asemenea fericiți pentru prietenul Andrei Cascaval, care si-a făcut «botezul» cu un model R5 și a obținut un rezultat important”, a declarat Dan Girtofan.

  Dan și Tudor sunt bucuroși să le mulțumească pentru susținere celor de la NetBet și Ramplast, dar și de partenerilor tradiționali, Delcar, Castrol, MHS Truks&Service, Mipa si Presto.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss