Latest Posts

Dan Girtofan și Mihăiță Lăzărescu- lideri după prima zi de la Raliul Moldovei- Bacău 2020

Vizualizări: 10062

Prima zi din cadrul Raliului Moldovei Bacău 2020 a avut programate 6 probe speciale cu o distanță totală de 42,80 km, împărțite in două bucle. Două probe speciale din totalul de 6 care s-au desfășurat sâmbătă, au fost adjudecate de Giri, acesta reușind să aibă un avans după prima zi, de 00:56,0 sec. în fața lui Adrian Răspopa.

În prima probă specială, Răspopa reușește să își adjudece victoria în fața lui Giri, însă ghinionul l-a lovit pe PS2 Moinești 1 în lungime de 8 km. Pilotul-organizator și-a lovit modelul Skoda Fabia R5 de un cap de pod, fapt care l-a costat timp considerabil pe PS 2, la fel și pe PS 3, astfel după prima buclă, acesta se regăsea pe poziția a 8-a la general.

După primele 3 probe ale primei zile, Giri conducea raliul, cu un avans de 00:29,4 sec. în fața lui Cătălin Grigoriu (Ford Fiesta R5), iar pe poziția a treia se regăsea o mașină de clasa 11, pilotată de Călin Bucur.

Adrian a reușit să își rezolve problemele apărute la servo-direcția Skodei Fabia R5 în parcul de service, probleme apărute după incidentul de pe PS2. Cursa spre recuperarea timpului pierdut a început pe PS4, Bacăuanul a reușit să își adjudece toate probele din bucla secundă, astfel a reușit să câștige 4 din cele 6 probe ale zilei, iar la final se regăsește pe locul secund, la +00:56,0 sec. în spatele lui Dan Girtofan.

Dan Girtofan și Mihăiță Lăzărescu- lideri după prima zi de la Raliul Moldovei- Bacău 2020
Photocredit: Sebastian Găman

Poziția a treia la general este ocupata de familia Năstase (Bogdan și Delia) la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 9 de clasa 11, aceștia fiind la +01:52,6 sec. în spatele liderului provizoriu.

În cadrul Cupei Dacia, zarurile au fost deja aruncate, iar Raul Badiu este noul campion al cupei mono marcă după ce contracandidatul său la titlu a fost nevoit să abandoneze după ce motorul Daciei Sandero a spus pas pe PS6.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Alexandru Ardelean conduce la Swift Cup, fiind urmat de Bogdan Tălășman cu un ecart de + 00:11,2 sec. Pe poziția a treia se regăsește Dănuț Budai după prima zi, însă lupta pentru ierarhia finala in cadrul cupei se va desfășura Duminică.

Sursa: www.fanrally.ro

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss