More

  Latest Posts

  Dan Girtofan și Mihăiță Lăzărescu- lideri după prima zi de la Raliul Moldovei- Bacău 2020

  Prima zi din cadrul Raliului Moldovei Bacău 2020 a avut programate 6 probe speciale cu o distanță totală de 42,80 km, împărțite in două bucle. Două probe speciale din totalul de 6 care s-au desfășurat sâmbătă, au fost adjudecate de Giri, acesta reușind să aibă un avans după prima zi, de 00:56,0 sec. în fața lui Adrian Răspopa.

  În prima probă specială, Răspopa reușește să își adjudece victoria în fața lui Giri, însă ghinionul l-a lovit pe PS2 Moinești 1 în lungime de 8 km. Pilotul-organizator și-a lovit modelul Skoda Fabia R5 de un cap de pod, fapt care l-a costat timp considerabil pe PS 2, la fel și pe PS 3, astfel după prima buclă, acesta se regăsea pe poziția a 8-a la general.

  După primele 3 probe ale primei zile, Giri conducea raliul, cu un avans de 00:29,4 sec. în fața lui Cătălin Grigoriu (Ford Fiesta R5), iar pe poziția a treia se regăsea o mașină de clasa 11, pilotată de Călin Bucur.

  Adrian a reușit să își rezolve problemele apărute la servo-direcția Skodei Fabia R5 în parcul de service, probleme apărute după incidentul de pe PS2. Cursa spre recuperarea timpului pierdut a început pe PS4, Bacăuanul a reușit să își adjudece toate probele din bucla secundă, astfel a reușit să câștige 4 din cele 6 probe ale zilei, iar la final se regăsește pe locul secund, la +00:56,0 sec. în spatele lui Dan Girtofan.

  Adrian Raspopa@ Raliul Moldovei Bacau 770x479 1
  Photocredit: Sebastian Găman

  Poziția a treia la general este ocupata de familia Năstase (Bogdan și Delia) la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 9 de clasa 11, aceștia fiind la +01:52,6 sec. în spatele liderului provizoriu.

  În cadrul Cupei Dacia, zarurile au fost deja aruncate, iar Raul Badiu este noul campion al cupei mono marcă după ce contracandidatul său la titlu a fost nevoit să abandoneze după ce motorul Daciei Sandero a spus pas pe PS6.

  Alexandru Ardelean conduce la Swift Cup, fiind urmat de Bogdan Tălășman cu un ecart de + 00:11,2 sec. Pe poziția a treia se regăsește Dănuț Budai după prima zi, însă lupta pentru ierarhia finala in cadrul cupei se va desfășura Duminică.

  Sursa: www.fanrally.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss