More

  Latest Posts

  Dan Gîrtofan, cel mai rapid în Shakedownul Raliului Perla Harghitei 2021.

  În această dimineață, la Forțeni, pe un traseu în lungime de 2,8 km, s-a desfășurat Shakedown-ul ediției cu numărul 29 al Raliului Perla Harghitei. Cel mai bun timp a fost obținut de Dan Gîrtofan, liderul Campionatului Național de Raliuri Betano. Acesta a reușit un timp de 1:27,8 la cea de-a treia trecere și a avut două performanțe pe care celelalte echipaje nu au reușit să le depășească.

  Bogdan Marișca, pilotul numărul unu al Napoca Rally Academy la această întrecere, în absența campionului în exercițiu, Simone Tempestini, a fost creditat cu al doilea timp, 1:29,8, rezultat obținut la ultima sa trecere. Poziția a treia i-a revenit lui Bogdan Năstase, care, cu 1:31,1, a fost mai rapid cu nouă zecimi decât pilotul maghiar David Botka (1:32,0).
  Rezultatele complete sunt disponibile AICI.
  În această după-amiază debutează competiția propriu-zisă. Startul primei mașini este programat la ora 15, în timp ce al primei speciale, Liban, la 15.53.
  Program Raliul Perla Harghitei 2021- Vineri, 7 mai 2021:
  • 15:53 – PS1 „Liban” – 12,10 km
  • 16:41 – PS2 „Bucin I” – 10,80 km
  • 17:09 – PS3 „Bucin II” – 11,40 km – Transmis pe canalele FRAS și LookSport
  Raliul

  Competiția contează ca etapă în Campionatul Național de Raliuri Betano, Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt Betano, Campionatul Național Rally 2 Betano și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice Betano, întreceri derulate sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

  Raliul Perla Harghitei este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Harghita, Primăria Odorheiu Secuiesc, Primăria Lueta, Primăria Ocland, Primăria Mărtiniș.Sponsor Principal:  Perla Harghitei, Parteneri: Amigo&Intercost, Septimia Hotels&Spa Resort, Magdolna Impex srl, Eurato SA, Color Metal, Tendixx.com, Mastertent, DJST Harghita, Visitharghita.com, Toyota prin Eurocar Trading, Viking srl, Brother, Kero Bike, Service Center, Ademo Renovatie.

  Li se adaugă partenerii tradiționali media precum Szekelyhon,Erdelyi Sport, Hargitanepe, Presztizs Sport din Ungaria, Autorally, Rallymax, Rallyphoto.ro.

  Nu în ultimul rând, competiția se derulează cu sprijinul Poliției Județului Harghita și al Municipiului Odorheiu Secuiesc, al Poliției Locale Odorheiu Secuiesc, al  I.S.U. Harghita, Serviciul de Ambulanță Harghita și Jandarmeria Harghita.

  • Pentru mai multe informații legate de această competiție, accesați website al Raliul Perla Harghitei AICI.
  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport365 Media

  Photocredit: Rally Photo Hunters


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss